Weingut Pflüger Weissburgunder - Biodynamisk Topvin

På lager
SKU
Pflüger Weissburgunder - Biodynamisk Topvin
levering 1-3-dage
Normalpris 119,75DKK 79,95DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 119,75DKK pr. styk.
/6
84,95DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Weissburgunderen (Pinot Blanc) fra Pflüger i Pfalz. Vinen er økologisk certificeret med EU mærke samt det tyske Ecowein mærke, som stiller meget skrappere krav til vinen end EU gør.

Druesorten er en naturlig variant af Pinot Gris (der igen er en variant af Pinot Noir) og har sin oprindelse fra Bourgogne.

Smagsmæssigt kan vine på Weissburgunder også minde lidt om Chardonnay. Dog er vinene på Weissburgunder oftest mere mineralske og kan have et let røget strejf.

Vinen er en perfekt ledsager til fede fisk så som laks og tun mm., samt skaldyr og milde oste. Er også god til diverse charcutteri og tarteletter med kylling og aspages.

Dyrket biodynamisk på en jordbund af kvartssand, hvilket bidrager til miniraliteten. Den er blevet tildelt 90 point i Wine Enthusiast for årgang 2016 i et Tysk temanummer. 

"Zippy and fresh, this dry, medium-bodied Weissburgunder, or Pinot Blanc, offers loads of pristine apple and tangerine-peel flavors. It's concentrated yet sprightly in mouthfeel and finishes with lingering complexities of sea salt and smoky nuts. Drink now through 2022."

Info

Type Hvidvin
Årgang 2021
Land Tyskland
Region Pfalz
Drue Pinot Blanc
Alkohol 12,5%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Karton med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?