Petit Vega, Ribera del Duero, 28 Meses i Trækasse

På lager
SKU
Petit Vega, Ribera del Duero, 28 Meses i Trækasse
levering 1-3-dage
Normalpris 1.794,00DKK 1.199,00DKK
  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Vinene PETIT VEGA fra Ribera del Duero er et personligt projekt af Isaac Fernández Montaño, som er en af de mest anerkendte ønologer i Spanien og som har en lang erfaring fra de vigtigste vinhuse i Ribera del Duero vinregionen.

 Han har været chefønolog på flere fremragende vinhuse i Ribera del Duero som f.eks. MAURO, VALDERIZ og NEO og hans vine har altid opnået stor anerkendelse. Således har flere af vinene scoret over 95 points af Robert Parker.

 PETIT VEGA vinene har ligeledes vundet flere guldmedaljer ved internationale konkurrencer og vi er stolte af at kunne tilbyde hans unikke vine på det danske marked.

PETIT VEGA 28 MESES

Baseret på 100 % tempranillo druer som er håndhøstet fra ca. 50 år gamle vinstokke der ligger i 900 meters højde

Vinificering og gæring er foregået i store træfade af fransk eg. Derefter er vinen fadlagret 28 måneder udelukkende i franske egefade.

Fantastisk intens kirsebærrød farve. I næsen elegant med en flot fusion af krydderier, menthol og frugtrige aromaer. Der er modne mørke bær og mineraler. Derudover noter af kaffe og lakrids. Smagen er saftig og fyldig. Mørk moden frugt og noter af kaffe. Denne vin er utrolig elegant. Det er en superb Ribera del Duero med flot integrerede egefade og lang vedvarende finish. Vinen kan nydes nu eller gemmes yderligere 4-5 år.

Guld i Gilbert & Gaillard

Intense garnet, still young. Subtle nose offering up a fusion of fine spice, menthol and fruit aromas. Lively, tense, ample and more open palate showing great elegance. This is a noble, profound, superlative Ribera with well-integrated oak. Reaching its peak.

Anmeldelser

  • Guld i Gilbert & Gaillard 92 Point 92 point

Info

Type Rødvin
Årgang 2015
Land Spanien
Region Ribera del Duero
Drue Tempranillo
Alkohol 14,0%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Trækasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?