Petit Tracteur Côtes du Rhône Blanc

På lager
SKU
Petit Tracteur Côtes du Rhône Blanc
levering 1-3-dage
Normalpris 99,95DKK 49,95DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 99,95DKK pr. styk.
/6
54,95DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Opdag vores delikate strågule vin, der byder på en forfriskende duft af sommerblomster og klementiner, der straks fanger din opmærksomhed. Smag den forfriskende kombination af citrus og jasmin, der efterlader en eksotisk frugtagtig eftersmag.

Denne alsidige vin er skabt til at ledsage sommerens lækre måltider. Prøv den sammen med grillede grønsager, fiskeretter eller det lette lystkød for en harmonisk smagsoplevelse. Ønsker du at starte aftenen på en behagelig måde? Brug vinen som aperitif og kombiner den med frisk frugt eller nødder.

For den bedste smagsoplevelse anbefales det at servere vinen ved en temperatur på 10-12 grader. Vinen er lavet af en nøje afstemt blanding af druer, herunder 50 % Grenache Blanc, 20 % Marsanne, 20 % Roussanne og 10 % Viognier, der giver en subtil blanding af smagsnuancer.

Vinhuset er placeret i hjerte af Frankrigs ældste vindyrknings område, ganske nær Rhone-deltaet, som skiller Rhonedalen, Languedoc og Provence. Den geografiske placering er ideel, vingården ligger for foden af Castillon du Gard, en usædvanligt smukt bjergby fra 1200 tallet er stoppested for mange turister. Absolut et besøg værd.

Info

Type Hvidvin
Årgang 2021
Land Frankrig
Region Côtes du Rhône
Drue Grenache Blanc, Marsanne, Rousanne, Viognier
Alkohol 13,0%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Halvtør
Leveres i Kasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?