Peter Yealands Rosé

Ikke på lager
SKU
Peter Yealands Rosé
levering 1-3-dage
Normalpris 99,95DKK 79,95DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 99,95DKK pr. styk.
/6
84,95DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

”En lækker rosé med en mild bærduft og med en let og delikat smag med noter af hindbær, modne ribs og rabarber. En rigtig sommervin til en god madsalat eller kyllingeret, der ikke er alt for krydret. Når vinen er taget ud af køleskabet, så vent lige nogle minutter med at servere den - først da vil man få glæde af dens delikate duft og smag”.

Peter Yealands’ vision er at skabe verdens mest miljøvenlige vine kombineret med høj kvalitet. Han søger hele tiden nye måder at arbejde på, så miljøet bliver skånet mest muligt, uden at miste fokus på at producere vin i absolut verdensklasse. Anbefales til skaldyrsretter, barbeque, salater eller nyd den afkølet på terrassen.

Årgang 2020 hos Vinavisen.dk  – 5 stjerner af 5 mulige: ” Hvis man lukker øjnene, kunne denne rosévin lige så godt være en newzealandsk hvidvin på Sauvignon Blanc-druen - når det gælder duften med noter af kærlighedsfrugt og andre eksotiske frugter. Smagen har fylde og fedme, er tør og rig på frisk frugt og har en dejlig stringent og frisk syre, der gør vinen til en oplagt ledsager til lidt federe retter.”

Årgang 2020 hos Flaskehalsen.dk – 5 stjerner af 6 mulige og 93 point ude af 100: ” New Zealand byder på fortræffelige hvide vine på Sauvignon Blanc-druen. Her er der tilsat lidt Merlot, og det giver den fine, let rødmende farve, der ligger bag navnet ‘blush’. Det er diskret, nydeligt, elegant og saftigt. De karakteristiske Sauvignon Blanc-kendetegn er understøttet af Merlot-druens bløde stil. Rigtig lækkert – ikke mindst til prisen.

Anmeldelser

  • Vinavisen 5/5
  • Flaskehalsen 5/6

Info

Type Rosévin
Årgang 2020
Land New Zealand
Region Marlborough
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Halvtør
Leveres i Karton med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?