Pasarelli Nero d’Avola Terre, Siciliane - (Trækasse)

På lager
SKU
Pasarelli Nero d’Avola Terre Siciliane I.G.T.
levering 1-3-dage
Før 99,95 DKK 59,95 DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 99,95 DKK pr. stk.
/6
64,95 DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • Fragt fra 19,- | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Erik Mortensen
...Den har fin balance mellem frugt og syre, og i munden føles den blød og harmonisk. Hvis vejrguderne tillader, så drik den sammen med alt det sjove på grillen...

Denne vin kommer fra Dezzani og er produceret af 100 % Nero d’Avola-druer, der er dyrket på Sicilien, Italien. Det er en dejlig rødvin med flot mørkerød farve, delikat og kompleks duft af modne frugter og krydderier, harmonisk, rund og blød frugtsmag, bløde tanniner samt en lang og behagelig eftersmag.

Dezzani ligger i Cocconato d 'Asti, i "Riviera del Monferrato", i Piemonte-regionen, som er et af de bedste italienske områder for vinproduktion. Vinfirmaet Dezzani, der blev grundlagt i 1934, er stadig i Dezzani-familiens eje og har siden 2009 samarbejdet med et andet italiensk vinfirma, Angelo Rocca & Figli.

Dezzani, der har rødder i fortiden og respekt for de gamle traditioner, eksporterer til over 30 lande på fem kontinenter, og vinene fra Dezzani er velkendte og anerkendte i både Italien og resten af verden.

Denne velafbalancerede rødvin er særdeles velegnet til grillet kød, vildt, okse- og kalvekød samt oste. Det er en vin, der bør drikkes forholdsvis ung.

Det er en dejlig rødvin med flot mørkerød farve, delikat og kompleks duft af modne frugter og krydderier, harmonisk, rund og lød frugtsmag, bløde tanniner samt en lang og behagelig eftersmag.


Anmeldelser

  • Erik Mortensen, Den Korte Avis

Passer til

Info

Type Rødvin
Årgang 2015
Land Italien
Region Sicilien
Drue Nero d`Avola
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Trækasse med 6 stk.