PAGO SENDA MISA CRIANZA - Ribera Del Duero

På lager
SKU
PAGO SENDA MISA CRIANZA - - Ribera Del Duero
levering 1-3-dage
Normalpris 149,95DKK 99,95DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 149,95DKK pr. styk.
/6
104,95DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

PAGO SENDA MISA CRIANZA er fra det anerkendte spanske vindistrikt RIBERA DEL DUERO og er udelukkende baseret på landets nationaldrue, Tempranillo.  Druerne håndhøstes fra nogle specifikke parceller i vinmarken. Udbyttet fra disse specielle parceller er meget lavt og  vinmarkerne udgør ialt kun 7 hektarer af det samlede areal af vinmarker.

Navnet SENDA MISA betyder oversat ”stien til kirken” og refererer til den smalle sti, som gik igennem disse vinmarker og videre til den lokale kirke. I starten af det 19. århundrede var Monte Alto vinmarkerne ejet af Marqués af Pesquera som gik på denne sti hver dag fra sit hjem i byen Pesquera til gudstjenesten. Der var også en anden sti i vinmarken som gik lige netop FORBI kirken! Denne sti blev kaldt CAMINO DE LOS INFIERNOS (”Vejen til Helvede”) da det måtte antages at folk der tog denne sti ikke havde til hensigt at komme til gudstjeneste!

Selve vinificeringen af PAGO SENDA MISA foregår på den måde at både den alkoholiske og malolaktiske gæring foretages i ståltanke. Den efterfølgende fadlagring finder sted i franske og amerikanske egefade i 12 måneder.  Dette er en utrolig dejlig Crianza fra Ribera del Duero. Farven er kirsebærrød og aromaen er af mørk frugt, blommer og lette mineralske noter. Smagen er behagelig, med meget runde og bløde tanniner. En fremragende vin der passer fint til kød- og gryderetter samt bløde oste.

Anmeldelser

  • Dobbelt Guld + 92p Gilbert & Gaillard

Info

Type Rødvin
Årgang 2018
Land Spanien
Region Ribera del Duero
Drue Tempranillo
Alkohol 15,0%
Fadlagring 12 mdr.
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Kasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?