Pago De Sangara Especial - Ribera, Reserva 2017 - Gavekasse m/3 fl.

På lager
SKU
Pago De Sangara Selección Especial Ribera del Duero Reserva
levering 1-3-dage
850,00 DKK
  • Fragt fra 19,- | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Fuldmoden og drikkeklar Ribera del Duero på højt niveau

Vinen bør åbnes i god tid - og serveres ved 16 grader..

Så plask den gerne over i en karaffel et par timer før måltidet. Det er også en god idé at skænke den let afkølet. Vinen er produceret på 100 procent Tempranillo druer, som er over 60 år gamle.

Vinhuset Tinto Figuero har i flere år leveret sine fantastiske druer til de mest anerkendte vinhuse i Ribera del Duero vinregionen. Således er deres druer over årene blevet anvendt til at producere topvinene fra vinhusene VEGA SICILIA, PESQUERA og PAGO DE CARRAOVEJAS i Ribero del Duero.

Det var først i 2001, at familien Figuero besluttede at markedsføre sine egne vine istedet for at levere druer til de store vinhuse. Og dermed var grundlaget for deres sublime vine sikret!

Vinhuset Tinto Figuero har ialt 21 bittesmå parceller omkring landsbyen La Horra og som er dét område, der er anerkendt af internationale vineksperter som THE GOLDEN MILE i Ribera del Duero.

Netop dette område inkluderer de allerbedste vinmarker med de mest optimale jordbundsforhold og det mest perfekte klima for at dyrke topkvalitetsvine i hele Ribera del Duero vinregionen.

At vinmarkerne, hvorfra Tinto Figuero høster druerne til netop denne vin PAGO DE SANGARA SELECCION ESPECIAL RESERVA, er exceptionelle kan understreges ved det faktum, at de ligger klods op af Peter Sissecks vinmarker, hvorfra han høster druerne til sin berømte PINGUS, en af verdens mest anerkendte og dyreste vine.

PAGO DE SANGARA SELECCIÓN ESPECIAL RESERVA er baseret på over 60 år gamle Tinto fino druer som er den lokale Tempranillo-drue i Ribera del Duero. Druerne er naturligvis håndhøstet og efter den alkoholiske og malolaktiske gæring har vinen ligget 15 måneder i franske og amerikanske egefade.

Vinens aroma er intens af modne blommer og brombær med noter af kaffe. Smagen er fløjsblød af moden frugt. Vinen har en fremragende struktur og er i perfekt balance. Vinens finish er meget lang og behagelig. Der er tale om en fantastisk kompleks vin.

Vinen er produceret på 100 procent Tempranillo druer som er over 60 år gamle. Bodegaen ejer marker i hjertet af Spaniens bedste vinområde og er blandt andet nabo til den danske topvinmager Peter Sisseck og hans vin Pingus.

Indtil 2001 leverede man druer til stjernevingården Vega Sicilia, men så gik familien Figuero selv i gang med egen produktion. Fuldmoden og drikkeklar Ribera del Duero på højt niveau med solmoden næse med noter af brombær og tobak og cremet silkeblød mund med righoldige mængder mørk chokolade, mokka og peber i munden og afdæmpet vaniljepræg i den lange eftersmag.

 

 

 

Info

Type Rødvin
Årgang 2017
Land Spanien
Region Ribera del Duero
Drue Tempranillo
Alkohol 15,0%
Vinens karakter Tør
Leveres i Gaveæske
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?