PAGO DE SANGARA SELECCIÓN ESPECIAL RESERVA RIBERA DEL DUERO

På lager
SKU
PAGO DE SANGARA SELECCIÓN ESPECIAL RESERVA RIBERA DEL DUERO
levering 1-3-dage
Normalpris 279,00DKK 149,00DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 279,00DKK pr. styk.
/6
154,00DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

PAGO DE SANGARA SELECCIÓN ESPECIAL RESERVA 2018 og VINHUSET TINTO FIGUERO I D.O. RIBERA DEL DUERO

PAGO DE SANGARA SELECCIÓN ESPECIAL RESERVA 2018 er baseret på over 60 år gamle Tinto fino druer som er den lokale Tempranillo-drue i Ribera del Duero. Druerne er håndhøstet og efter den alkoholiske og malolaktiske gæring har vinen ligget 15 måneder i franske og amerikanske egefade. Vinens aroma er intens af modne blommer og brombær med noter af vanilje, mocca og kaffe. Smagen er fløjsblød af moden frugt. Vinen har en flot syre, fremragende struktur og er i perfekt balance. Vinens finish er meget lang og saftig. Det er en fantastisk kompleks vin som vil være perfekt til julemaden og hyggelige stunder.

Tinto Figuero har i flere år leveret sine fantastiske druer til de mest anerkendte vinhuse i Ribera del Duero vinregionen. Således er deres druer over årene blevet anvendt til at producere topvinene fra vinhusene VEGA SICILIA, PESQUERA og PAGO DE CARRAOVEJAS i Ribero del Duero. Det var først i 2001, at familien Figuero besluttede at markedsføre sine egne vine istedet for at levere druer til de store vinhuse. Og dermed var grundlaget for deres sublime vine sikret!

Vinhuset Tinto Figuero har ialt 21 bittesmå parceller omkring landsbyen La Horra og som er dét område, der er anerkendt af internationale vineksperter som THE GOLDEN MILE i Ribera del Duero. Netop dette område inkluderer de  allerbedste vinmarker med de mest optimale jordbundsforhold og det mest perfekte klima for at dyrke topkvalitetsvine i hele Ribera del Duero vinregionen.

At vinmarkerne, hvorfra Tinto Figuero høster druerne til netop denne vin PAGO DE SANGARA SELECCION ESPECIAL RESERVA, er exceptionelle kan understreges ved det faktum, at de ligger klods op af Peter Sissecks vinmarker, hvorfra han høster druerne til sin berømte PINGUS, en af verdens mest anerkendte og dyreste vine

Bedømmelser fra årgang 2017

Ugens Bedste Køb EB.Dk v/Thomas Rydberg;
”Tempranillo fra Ribera del Duero. Flot frugt intensitet med brombær, mocca, tobak og vanilje i smagen. Pakket ind af en flot syre. Vellavet klassisk reserve til en flot pris. Saftig lang afslutning”.

Vinavisen:
En dejlig rødvin, der dufter af violer og læder og har en fløjlsblød og kompleks krydret smag smag. Eftersmagen slutter med afrundede tanniner. Vinen er oplagt som ledsager til en simrekødret. Plask gerne vinen over i en karaffel et par timer før servering.

Flaskehalsen:
"Wow, denne Ribera del Duero fra Pago de Sangara er en vin, der virkelig vil frem i verden. Den danske forhandler har lovet en vild tiilbudspris, men indtil videre holder de den hemmelig, så i denne omgang er der givet stjerner efter normalprisen på 279,-. Og lad mig bare slå fast med det samme, det er en vin, der uden problemer lever op til sin normalpris, for med den store power fra fadlagringen, bliver frugtsaften understøttet perfekt, så den får lov at bringe sine mange små og lækre smagsnoter frem i glasset. Du skal give den rigeligt med tid efter åbning, hvis du vil have det optimale resultat, men så udvikler den sig også til en Ribera del Duero, der kan hamle op med de fleste, og som kan håndtere de fleste mere eller mindre voldsomme efterårs- og vinterretter."

Info

Type Rødvin
Årgang 2018
Land Spanien
Region Ribera del Duero
Drue Tempranillo
Alkohol 15,0%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Kasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?