Portvinssauce

Brug 2 minutter på at se med når Randi viser, hvordan du laver en skøn portvinssauce med østershatte. 

Du kan - i sæsonen - også tage en tur i skoven, og finde dine egne svampe (hvis du altså er svampekyndig)

Østershattene kan i øvrigt nemt erstattes med din personlige favoritsvamp, uanset om det er champignon, Karl Johan svampe, kantareller eller en hel anden.

 

Sådan gør du:

Svits svampene af til de er gyldne, tilsæt 1 til 2 dl portvin, salt og peber, og lad det koge lidt.

Tilsæt fløden og lad det koge ind så saucen jævner sig selv, eller jævn den med almindelig saucejævner.

 

God fornøjelse - saucen smager virkeligt skønt ...

 

Portvinen finder du på her:

 

Inspiration til rødvin til maden

Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?