Italiensk inspiration?

Italiensk inspiration? 
I bedste Lady og Vagabonden stil får du her opskriften på Spaghetti med italienske kødboller, som nydes bedst med et godt glas Chianti - Buon Appetito ✔️

Ingredienser
2 stk. Løg
4 fed Hvidløg
2 spsk. Olivenolie
750 g Tomatpassata
2 stk. Laurbærblade
1 tsk. Sukker
75 g Hvedebrød
10 g Persille
20 g Basilikum
0,5 dl revet parmesan
450 g Hakket oksekød
1 æg
200 ml Mælk
Havsalt
Sort peber
400 g Spaghetti
Hak løg og hvidløg. Varm halvdelen af olien i en gryde, og svits løget ved jævn varme i to minutter. Tilsæt dernæst hakket hvidløg, og svits yderligere i et par minutter. Kom halvdelen af løg- og hvidløgsblandingen i en skål, som sættes til side. Bland tomatpassata med det resterende løg og hvidløg i gryden, og tilsæt laurbærblade, salt, peber, og lad det simre i 15 minutter. Smag til med salt og peber samt eventuelt en anelse sukker.

Blend hvedebrødet til grove brødkrummer, og kom det i skålen med løg og hvidløg. Hak persille og basilikum. Kom persillen og halvdelen af basilikum i skålen sammen med parmesan, oksekød, æg, mælk samt salt og peber. Rør grundigt, og form farsen til små kødboller. Varm den resterende olie på en pande, og brun kødbollerne på alle sider. Kom dem i et ovnfast fad, hæld tomatsaucen over, og steg færdig i en 180 grader varm ovn i 20 minutter.

Kog spaghettien efter anvisningen på pakken.
Server med et drys frisk basilikum og revet parmesan på toppen.
God fornøjelse.

Her finder du den anbefalede Chianti: 
https://goo.gl/xfSGrZ

Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?