Offrian 12 Year Old Rum

Ikke på lager
SKU
OFFRIAN 12 YEAR OLD RUM
levering 1-3-dage
  • Fragt fra 19,- | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Denne rom er produceret af Don Pancho Fernandez, som har mere end 50 års erfaring med produktion af rom. Han begyndte sin karriere i Cuba, hvor han blev oplært af sin mentor Ramon Fernandez Corrales med grader i biokemi og mikrobiologi. Hans bidrag var medvirkende til transformation og modernisering af rom industrien i Cuba i 70'erne. Siden 90'erne har Don Pancho boet i Panama, hvor han har været med til at skabe de bedste rom i verden i samarbejde med Destilería Las Cabras.

Legenden siger, at der i de store lagringskældre findes engle, og det siges at de under lagringen tager deres andel af rommen, og at de har særlig forkærlighed for rom produceret af Don Pancho. Dette poetiske udtryk; "englenes andel", anvendes til at beskrive fænomenet naturlig fordampning. Dette fænomen finder sted under hele modningsperioden, hvor fordampningen fra egetræsfadet er helt oppe omkring 7% i de tidlige år.

Takket være denne ”ofring” som gives tilbage til naturen får vi til gengæld en rom med flot rundhed og stor krop. På grund af den geografiske placering er luftfugtigheden meget høj, hvilket har en direkte indflydelse på niveauet af fordampning af rom og dermed aldringsprocessen.

Offrian Rum tager sit navn fra den selvsamme proces, altså ”ofringen af rommen” og har fadlagret i hele 12 år på brugte bourbonfade fra USA.

Anmeldelser

  • Mere end 50 års erfaring
  • SILVER 2017 - Int. Rum Konference, Madrid

Info

Type Spiritus
Land Panama
Alkohol 40,0%
Størrelse 70 cl.
Leveres i Enkeltvis
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?