Nr. 3 Opera CA’ de’ Rocchi, Cantina, Tinazzi

På lager
SKU
Nr. 3 Opera CA’ de’ Rocchi, Cantina, Tinazzi, Veneto
levering 1-3-dage
Normalpris 179,00DKK 129,00DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 179,00DKK pr. styk.
/6
134,00DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Et brag af en kraftig vin!

Intensitet og nerve kendetegner dette brag af en vin, der udtrykker karakter og klasse og kan spille med hvor det er rigtig sjovt.

Denne vin er fremstillet på 40 % Corvina Veronese-druer, 30 % Primitivo di Manduria-druer og 30 % Nero d'Avola di Sicilia-druer. 

Veneto er fortsat en af de førende italienske vinregioner for så vidt angår mængder, og taler vi kvalitet er Veneto også førende. Vinproduktion i provinsen Verona er for det meste meget specialiseret. CA’ de’ Rocchi er en historisk serie af vine fremstillet af italienske Cantina Tinazzi.

Denne serie viser det absolut bedste af, hvad Veneto kan præstere. Det er vine med stor ”value for money” og med en god del prestige. Serien omfatter en række prisvindende vine, der både nationalt og internationalt er kendt for at klare sig rigtig godt.

Druerne er høstet i hånden i oktober måned. Størstedelen af druerne kommer fra producentens egne marker og der høstes kun fra de absolut bedste marker. Inden fermentering tørres druerne let og gennemgår en traditionel gæring over 8-15 dage sammen med skindet. Herefter sies mosten og færdiggærer på ståltanke ved kontrollerede temperaturer på 22-26°C grader.

Efter endt gæring lagres vinen på en blanding af amerikanske og franske egetræsfade i 18-24 måneder for at opnå en vin, der viser sit fulde potentiale.

I glasset er denne vin næsten uigennemtrængelig rød og intens. Smagen og duften byder på modne røde bær og man mødes med intensive toner af krydderi og kraft. Dette er en kraftfuld og direkte vin, der vil have godt af et par timer på karaffel inden servering.

Nr. 3 Opera Vinum Italicum er en oplagt ledsager til krydret kød, gerne fra grillen og modne faste oste. Serveringstemperatur: 18 gr.

Anmeldelser

  • Luca Maroni 98 point
  • GULDMEDALJE Asia Wine
  • Vivino 4.2

Passer til

Info

Type Rødvin
Årgang 2016
Land Italien
Region Veneto
Drue Corvina, Nero d`Avola, Primitivo
Alkohol 15,0%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Kasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?