Muga Rioja Reserva 2018

På lager
SKU
Muga Rioja Reserva 2018
levering 1-3-dage
Normalpris 278,00DKK 199,00DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 278,00DKK pr. styk.
/6
204,00DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Rioja-vin fuld af lækre noter af eg, blomme og krydderier
En kæmpe anbefaling til enhver fan af Rioja-vine. Stringent, kompleks og karakterfuld - præcis de træk vi søger i en god Rioja-vin. Muga Reserva er en unik vin, der skiller sig ud i mængden. Perfektion ned til mindste detalje!

Bodegas Muga er en af Spaniens førende vingårde, og har således vundet et hav af medaljer
Lavet på de klassiske Rioja druer: Tempranillo, Garnacha, Mazuelo, Graciano
Har klassifikationen "Reserva", der betyder vinen skal leve op til nogle særlige krav. bl.a., fadlagring i 12 måneder

Kvalitetsvin, der sætter standarden i Rioja siden 1932
Muga Reserva er lavet af den imponerende Muga vingård. Denne vingård har eksisteret siden 1932 og har siden udviklet sig til at flytte grænserne for hvad god Rioja-vin er. Det er en af ​​de smukkeste vingårde i regionen, som efter vores mening måske er den smukkeste vinregion i Spanien. Så en masse superlativer om vingården Muga. Det unikke ved vingården er også, at det er en rigtig familievirksomhed. Vingården ledes i dag af Isaac Muga, en efterkommer opkaldt efter den oprindelige stifter.

Vingården omfatter cirka 250 hektar vinmarker. Dette er, selv efter spanske standarder, en gigantisk størrelse. Få vingårde med Mugas utrolige kvalitet kommer tæt på disse mængder. Derudover er placeringen af ​​vinmarkerne unik, nemlig i Rioja Alta, den smukkeste del af Rioja. Som et resultat kan vi sige, at Mugas vine måske er blandt de bedste i verden.

Indtryk af Muga Reserva 2018
Denne Muga vin er absolut toppen af poppen af Rioja-vine. Flydende perfektion, der får dine sanser på overarbejde. Vinen består af fire druesorter, der er førende for Rioja, nemlig Tempranillo, Mazuelo, Graciano og Garnacha. Disse høstes manuelt. Efter presning opbevares saften i store træfade i 12 måneder. Herefter ligger vinen til modning på flaske i yderligere 24 måneder. 

Det tager lidt tid, men resultatet er hele ventetiden værd. Et sublimt glas vin, der imponerer helt ned til mindste detalje. Masser af sort frugt i lugt og smag. Med hver tår opdager du nye aromaer. Tobak, chokolade, friske krydderurter og klar cedertræ. En sand sensation for smagsløgene. 

James Suckling 94 Point
"This was the only red that Muga made in 2018, and the wines from the best vineyards went into the blend. In other words, top vineyards were declassified. Medium-bodied with very fine tannins that are caressing and refined. Plenty of subtle berries, chocolate and walnuts. Tempranillo with garnacha, mazuelo and graciano. January 2021 release. Drink or hold."

Anmeldelser

  • Guia Penin 91 point
  • Tim Atkin 92 point
  • 4.1/5 Vivino
  • James Suckling 94 point

Info

Type Rødvin
Årgang 2018
Land Spanien
Region Rioja
Drue Tempranillo
Alkohol 14,0%
Fadlagring 12 mdr.
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Kasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?