Moselland Goldschild Riesling Kabinett 2022

På lager
SKU
Moselland Goldschild Riesling Kabinett 2022
levering 1-3-dage
Normalpris 149,95DKK 99,95DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 149,95DKK pr. styk.
/6
104,95DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

FRISK OG LÆKKER
Goldschild Riesling Kabinett er Single Vineyard fra Moselland Goldschild Riesling Kabinett, Single Vineyard, Graacher Domprobst . Nyd denne Riesling Kabinett til lyse fiskeretter, fjerkræ, ost eller salater.

Serveringstemperatur: 8-10°C

Fremstilling
Mosellands Goldschild er en serie af vine i særklasse og allerbedste kvalitet. Moselland Riesling Kabinett er en semisød Riesling lavet på omhyggeligt udvalgte druer. Vinen er elegant og frisk med dejligt frugtaromaer.

Om producenten
Kooperativet Moselland er en af de største og vigtigste producenter i området. I kraft af deres succes er kooperativet gennem årene vokset, så de i dag har ca. 2.700 medlemmer, som hver især dyrker deres egne marker - ofte baseret på generationers erfaringer med netop de lokale forhold. Medlemmernes vinmarker ligger langs Mosel på en 250 km. lang strækning, og flere steder langs floden har Moselland bygget ”pressehuse”, hvor de friske druer presses inden mosten transporteres til vineriet. På den måde sikres druernes lokale karakteristika samt en frisk frugtsmag i den endelige vin.

Moselland har et team af konsulenter og vinmagere, som i samarbejde med medlemmerne sikrer, at den lokale ekspertise kombineres med moderne teknikker. Kooperativet har ligeledes et omfattende kvalitetsprogram, der bl.a. belønner de vinbønder, som dyrker de meste stejle skråninger, hvor udbyttet ofte er lavere men kvaliteten endnu højere. Desuden dyrkes flere og flere af markerne efter økologiske principper.

Info

Type Hvidvin
Årgang 2022
Land Tyskland
Region Mosel
Drue Riesling
Alkohol 8,5%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Halvsød
Leveres i Kasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?