Moselland Dornfelder/Spätburgunder

Ikke på lager
SKU
Moselland Dornfelder/Spätburgunder
levering 1-3-dage
  • Køb 1 for 79,95 DKK pr. stk.
  • Fragt fra 19,- | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Vinen er produceret på Dornfelder og Spätburgunder, og er flot klar rød i glasset, den udfolder sig bedst, når den åbnes en time før servering. En perfekt ledsager til steg, retter med vildt samt til oste. Serveres ved 16°C.

Vinen er produceret på Dornfelder og Spätburgunder. Dornfelder er den mest udbredte af de nyere tyske rødvinssorter. I denne rødvin forenes Dornfelder-druens fine frugt med Spätburgunder i en harmonisk, fyldig og perfekt nydelse.

Moselregionen er Tysklands ældste vinregion. Her dyrkede keltere og romere vin allerede for 2000 år siden, og området er det største, hvor vinen dyrkes på stejle skråninger. På de syd- og sydvestvendte skråninger og terrasser er der et fremragende mikroklima for både vinranker og sjældne planter og dyr. Moselland har hovedsæde ved floden Mosel. Det uforglemmelige flodlandskab har givet vinene deres navne. Moselland er det største vinkooperativ i Rheinland-Pfalz. Firmaet er produktivt, pålideligt og innovativt, og Moselland er i dag én af de førende vinproducenter i Tyskland.


Info

Type Rødvin
Årgang 2015
Land Tyskland
Region Mosel
Drue Diverse sorter
Størrelse Helflaske 75 cl.
Leveres i Karton med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?