Moillard Chablis Premier 1‘er Cru

På lager
SKU
Moillard Chablis Premier 1‘er Cru
levering 1-3-dage
Normalpris 200,00DKK 179,00DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 200,00DKK pr. styk.
/6
184,00DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Den ubetinget mest kendte hvidvin fra Bourgogne. Midt mellem Paris og Beaune ligger en lille landsby ved navn Chablis. Ikke synderlig interessant, hvis ikke det lige var fordi den ligger navn til de berømte Chablis vine, der med deres sprøde mineralske stil har besnæret en hel verden. Al Chablis vin er produceret på chardonnay-druen. Vinene fra Chablis er i høj grad præget af undergrunden, der blev skabt for ca. 150 mio år siden. Aflejringer af bl.a. østers, vidner om en tid hvor området lå under vand. I denne vin samler trådene sig flot i en aromatisk og kompleks vin, der er dejlig alsidig i sin anvendelighed. Det spænder lige fra fisk i saucer, svine- og kalvekød i lyse saucer, til pølser og snegle, der er typiske for Bourgogne

Tidligere Anmeldte Årgange


Årgang 2018 ved  4/6 Smag paa Vin:(Anmeldt v/179kr/fl)

Her er en lækker og stilistisk klassisk Chablis til en fornuftig pris. Dufter som den skal med lidt grønne æbler, citron, lidt kamilleblomst og den her skønne let kalkede mineralitet, som området i særdeleshed er så kendt for. Elegant og balanceret i smagen, der har nogenlunde de samme noter som i aromaen foruden et lille prik af noget toastet fad. Det er værd at fremhæve det fine samspil mellem frugten og mineraliteten.


Årgang 2017 ved Smag Paa Vin 4/6  (anmeldt v/169kr/fl).

Fin mellemfyldig aroma med kvæde, kamilleblomst, citron, noget kalket mineralitet og en ganske lille fadnote. God fylde i munden, hvor der er en fin balance mellem det bløde og det mineralske – noter af grønne æbler, kamillete, citron og en afrundet, lille noter fra fad. Tør med udmærket syre og en ren, men kort eftersmag. Et hæderligt glas Chablis.


Årgang 2018 Forlaget Smag 18/20

Info

Type Hvidvin
Årgang 2020
Land Frankrig
Region Alsace
Alkohol 13,5%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Karton med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?