Miliasso Rosso, Toscana IGT

På lager
SKU
Miliasso Rosso, Toscana IGT
levering 1-3-dage
Før 89,00 DKK 59,95 DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 89,00 DKK pr. stk.
  • Fri fragt fra 499,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

You could drink gallons of this stuff

Peter Vinding Diers udtaler:
Then - out of nowhere - we were given a Toscana 2014, which we all liked immidiately. Peppery nose, easy frugt and no hard edges. You could drink gallons of this stuff, and everybody fell over themselves to get hold of it!

Dezzani ligger i Cocconato d ‘Asti, i “Riviera del Monferrato”, i Piemonte-regionen, som er et af de bedste italienske områder for vinproduktion. Vinfirmaet Dezzani, der blev grundlagt i 1934, er stadig i Dezzani-familiens eje og har siden 2009 samarbejdet med et andet italiensk vinfirma, Angelo Rocca & Figli. Dezzani, der har rødder i fortiden og respekt for de gamle traditioner, eksporterer til over 30 lande på fem kontinenter, og vinene fra Dezzani er velkendte og anerkendte i både Italien og resten af verden.

Denne vin kommer fra Dezzani og er produceret af 100 % Sangiovese-druer, der er dyrket i Toscana.

Det er en letdrikkelig rødvin med flot rubinrød farve med et granatrødt skær, vinøs duft, fyldig, harmonisk og fløjlsblød smag samt en behagelig eftersmag.

Denne velstrukturerede vin er særdeles velegnet til vildt, grillet kød, pasta- og risretter, sammenkogte retter samt oste.

Anmeldelser

  • Peter Vinding Diers
  • Den Korte Avis

Info

Type Rødvin
Årgang 2014
Land Italien
Region Toscana
Drue Sangiovese
Alkohol 12,5%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Kasse med 6 stk.