Miliasso Rosso, Toscana IGT

På lager
SKU
Miliasso Rosso, Toscana IGT
levering 1-3-dage
Normalpris 89,00DKK 59,95DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 89,00DKK pr. styk.
/6
64,95DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

You could drink gallons of this stuff

Peter Vinding Diers udtaler:
Then - out of nowhere - we were given a Toscana 2014, which we all liked immidiately. Peppery nose, easy frugt and no hard edges. You could drink gallons of this stuff, and everybody fell over themselves to get hold of it!

Vinhulen
"Rubinrød. Duften rummer røde kirsebær i let støvet stil. Note af mokka/kaffe titter frem sammen med let krydderi og træ. Smagen er ganske let sødmefuld og fast med røde kirsebær, træ, ristede noter og fin frugtsyre. God og solid fasthed i vinen i klassisk italiensk stil. Meget anvendelig til mad p.g.a. syre og fasthed. Drik 2017-2018. 87 point."

Vinavisen "En let og læskende rødvin i god balance - tør, men også med en lille sødme; let, men også med god struktur og mundfylde. En vin, man nyder med fornøjelse".

Dezzani ligger i Cocconato d ‘Asti, i “Riviera del Monferrato”, i Piemonte-regionen, som er et af de bedste italienske områder for vinproduktion. Vinfirmaet Dezzani, der blev grundlagt i 1934, er stadig i Dezzani-familiens eje og har siden 2009 samarbejdet med et andet italiensk vinfirma, Angelo Rocca & Figli. Dezzani, der har rødder i fortiden og respekt for de gamle traditioner, eksporterer til over 30 lande på fem kontinenter, og vinene fra Dezzani er velkendte og anerkendte i både Italien og resten af verden.

Denne vin kommer fra Dezzani og er produceret af 100 % Sangiovese-druer, der er dyrket i Toscana.

Det er en letdrikkelig rødvin med flot rubinrød farve med et granatrødt skær, vinøs duft, fyldig, harmonisk og fløjlsblød smag samt en behagelig eftersmag.

Denne velstrukturerede vin er særdeles velegnet til vildt, grillet kød, pasta- og risretter, sammenkogte retter samt oste.

Anmeldelser

  • Peter Vinding Diers
  • Erik Mortensen
  • Vinhulen 87 point
  • Vinavisen

Info

Type Rødvin
Årgang 2014
Land Italien
Region Toscana
Drue Sangiovese
Alkohol 12,5%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Kasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?