Miliasso Barbera d’Asti Superiore - Priv. Collection - Orig. Trækasse

På lager
SKU
Miliasso Barbera d’Asti, Millasso
levering 1-3-dage
Før 179,00 DKK 94,00 DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 179,00 DKK pr. stk.
/6
99,00 DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-499kr. (49kr.) | 500-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse
Vinavisen "En rigtig god rødvin, der hænger fint sammen, og som har udviklet sig pænt i løbet af de fem år. Den har fyldig frugt, god krydring i en smag, der fortsætter ud i eftersmagen. Plask den gerne over i en karaffel et par timer før måltidet, så den får lidt luft".

Vinhulen:
"Rubinrød. Duften rummer diskret sødme, mørk blomme og lidt ristet præg med træ og tjære. Smagen er blød og rund med blomme, ganske fin sødme og en flig af tjære. Fast frugtsyre med rette bid og en lækker, lang, mørk, frugtet smag uden skarpe kanter. Harmonisk og drikkemoden Barbera. Drik 2018-2020. 88 point."


En utrolig flot rødvin med rubinrød farve med et granatrødt skær, letkrydret og intens duft af røde frugter med noter af tørret frugt, fyldig, blød og rund frugtsmag samt en lang og behagelig eftersmag.

Denne vin kommer fra Dezzani og er produceret af 100% Barbera-druer, der er dyrket i Piemonte-regionen i Italien. Dezzani ligger i Cocconato d 'Asti, i "Riviera del Monferrato", i Piemonte-regionen, som er et af de bedste italienske områder for vinproduktion.

Vinfirmaet Dezzani, der blev grundlagt i 1934, er stadig i Dezzani-familiens eje og har siden 2009 samarbejdet med et andet italiensk vinfirma, Angelo Rocca & Figli. Dezzani, der har rødder i fortiden og respekt for de gamle traditioner, eksporterer til over 30 lande på fem kontinenter, og vinene fra Dezzani er velkendte og anerkendte i både Italien og resten af verden.

Denne harmoniske vin er særdeles velegnet til stort set alle kød-, pasta-, grill- og risretter samt diverse oste. Den kan med velbehag drikkes nu, men har samtidig et fint henlægningspotentiale. Skal drikkes: Nu - 2022

Anmeldelser

  • BT
  • Vinhulen 88 point
  • Vinavisen

Info

Type Rødvin
Årgang 2013
Land Italien
Region Piemonte
Drue Barbera
Alkohol 14,5%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Trækasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?