Michael David Winery - Chardonnay - Lodi, California

På lager
SKU
Michael David Winery - Chardonnay - Lodi, California
levering 1-3-dage
Før 149,00 DKK 109,95 DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 149,00 DKK pr. stk.
/6
114,95 DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • Fragt fra 19,- | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Ouverturen til Michael Davids Chardonnay er tropisk frugt med aromaer af banan og kiwi. Efterhånden som vinen danser rundt i ganen kommer også abrikoser og fersken frem og i den pompøse finale fornemmes fine noter fra lagringen på egetræsfade.

Wine Enthusiast i årg. 2014: 87 p.

Michael David kalder deres Chardonnay en fusionsvin. Druerne er håndplukket løbende gennem modningsperioden. På disse druer laves tre forskellige Chardonnay-vine; fra en sprød og frugtrig vin gæret og modnet på rustfri stål til en blød og mere rund Chardonnay, som har fået det bedste fra franske egetræsfade. Inden aftapning samles vinene til den helt perfekte Chardonnay med de bedste karakteristika fra hver vin.

Nyd vinen til retter med fisk eller lyst kød eller simpelthen for sig selv på en varm sommerdag. Serveringstemperatur 8-10 grader.

Når Chardonnay fra Californien viser sig fra sin bedste side; forfriskende og forførende med noter af kiwi og bananer. En lækker ledsager på en varm sommerdag men også et godt valg på en vinterdag. Vi finder området Lodi (udtales Lohd-eye) øst for storbyen San Francisco tæt på floden Sacramento.

Lodi er således placeret i det californiske vindistrikt Central Valley, et område der er præget af veldrænede jordbunde og et nærmest middelhavsagtigt klima. Kølig morgentåge og varme dagtimer med en masse soleksponering er optimale forhold for druerne. De klimatiske forhold i området betyder, at druerne modner langsomt og dermed opnår høj inten- sitet og en dejlig frugtrig karakter. De to brødre Michael og David Phillips nedstammer fra en familie af farmers, som har dyrket vindruer i området Lodi i Californien i snart et århundrede.

I dag er familieforetagendet udvidet med 6. generation Kevin Phillips og Melissa Phillips Stroud. Familien viderefører traditionen med at producere vine af høj kvalitet. Michael David Winery driver landbrug med respekt for fremtidige generationer og har implementeret nogle af de mest progressive og bæredygtige landbrugsmetoder i Californien. Familien dyrker vin på 300 ha og fra og med 2011-årgangen var alle Lodi druer fra Michael David Winery certificerede bæredygtige.

78 % af vinen har været 6 mdr. på franske egefade - 22 % 6 mdr. på amerikanske fade.

Anmeldelser

  • Winery of the Year - Unified Wine & Grape Symposium 2016
  • 3.8/5 Vivino

Info

Type Hvidvin
Årgang 2017
Land USA
Region Lodi
Drue Chardonnay
Alkohol 13,5%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Karton med 12 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?