Lust Zinfandel Lodi

På lager
SKU
Lust Zinfandel Lodi
levering 1-3-dage
Normalpris 399,00DKK 349,00DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 399,00DKK pr. styk.
/6
354,00DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

”Lust” har en lækker fyldig smag af modne bær og en smule vanilje og sød karamel. I ganen fornemmes også de fine tanniner og krydderier fra fadlagringen. Vinen har mange facetter og afsluttes af en fin eftersmag.

2012 var en helt enestående årgang for området Lodi. Kvaliteten af druerne var langt over gennemsnittet, og det perfekte vejr gav en fantastisk høst. Kun ganske lidt regn men til gengæld masser af varme dage og kølige nætter i høstperioden gav én af de mest pålidelige årgange i mange år.

”Lust” har en lækker fyldig smag af modne bær og en smule vanilje og sød karamel. I ganen fornemmes også de fine tanniner og krydderier fra fadlagringen. Vinen har mange facetter og afsluttes af en fin eftersmag. Nyd vinen til kalvekød, krydrede retter eller til et udvalg af oste. Serveringstemperatur 16-18°C.

Vinens navn ”Lust” refererer til Michael Davids flagskib 7 Deadly Zins (”de 7 dødssynder”), og som de to brødre udtaler, så er vinens største synd måske, at druerne kommer fra Lodi, og har resulteret i en syndig lækker vin. Hvert år bliver kun de allerbedste partier af druer udvalgt til at indgå i vinen Lust. Området og producenten: Vi finder området Lodi (udtales Lohd-eye) øst for storbyen San Francisco tæt på floden Sacramento. Lodi er således placeret i det californiske vindistrikt Central Valley, et område der er præget af veldrænede jordbunde og et nærmest middel- havsagtigt klima. Området byder på kølig morgentåge og varme dagtimer med en masse soleksponering, hvilket er optimale forhold for Zinfandel-druen. De klimatiske forhold i området betyder, at druerne modner langsomt og dermed opnår høj intensitet, en flot intens farve og en dejlig frugtrig karakter. De to brødre Michael og David Phillips nedstammer fra en familie af farmers, som har dyrket vindruer i området Lodi i Californien i snart et århundrede. I dag er familieforetagendet udvidet med 6. generation Kevin Phillips og Melissa Phillips Stroud. Familien viderefører traditionen med at producere vine af høj kvalitet med iøjnefaldende og unikke etiketter. Michael David Winery driver landbrug med respekt for fremtidige generationer og har implementeret nogle af de mest progressive og bæredygtige landbrugs- metoder i Californien. Familien dyrker vin på 300 ha og fra og med 2011-årgan- gen er alle Lodi druer fra Michael David Winery certificerede bæredygtige. Zinfandel-druerne til vinen ”Lust” høstes fra én af de marker, som også leverer druerne til Michael Davids berømte flagskib 7 Deadly Zins. I ”Lust” er Zinfandel-druerne iblandet en smule Petite Sirah-druer. Denne kombination giver en vin med finesse og lækker fylde.


Anmeldelser

  • Robert Parker 93 point
  • 4.2/5 Vivino

Info

Type Rødvin
Årgang 2017
Land USA
Region Lodi
Drue Petite Sirah, Zinfandel
Alkohol 15,5%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Karton med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?