Los Bayones Single Vineyard, Finca La Manga - Vinavisen: Fortræffelig vin

På lager
SKU
Los Bayones Single Vineyard, Finca La Manga
levering 1-3-dage
Normalpris 139,00DKK 99,95DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 139,00DKK pr. styk.
/6
104,95DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Årgang 2015

5 Stjerner i Vinavisen

"Fortræffelig rødvin med et bredt smagsbillede - mørke bær, lakrids, læder, cedertræ, bløde tanniner, fin krydring, 15% alkohol, men ingen spritkant, og en lang eftersmag. Dertil fint integrerede fadnoter"

5/6 Flaskehalsen:

"Årgangen før denne var jeg helt pjattet med. Jeg er også ret pjattet med denne – men måske kun fem-stjernet pjattet. Krydret og robust undervejs – eftersmagen og den lange blød chokolade-agtige stil, bringe det hele op på et topniveau".

Årgang 2014 :

Ekstra Bladet - bedømt v/100,- kr.
"Mocca i næsen. En tæt og fyldig vin fra Toro i det vestspanske. Brombær, mørk chokolade, kaffe og vanilje. En del fadpræg og en seriøs flot vin. 90. Alkoholprocent: 14,5"

Flaskehalsen
En Tempranillo fra Toro er ofte en ordentlig kraft-bandit, der sparker om sig med power. Her er vi en lidt anderledes boldgade, for det er en temmelig lys vin, der også er relativt let i duften. Med 14 måneders fadlagring har den imidlertid fået en rigtig flot ensartet stil, hvor der er en dejlig blød frugtsmag, der er kombineret med fine vanille-noter. Der er tanniner i kanten af smagen, men de er ikke voldsommere, end at de passer rigtig godt ind og synes perfekt afstemt med resten af smagsspektret. De giver således det nødvendige modspil til den dybe og flotte frugt, og med lidt udsving omkring lakrids og krydderier undervejs, har vi en vin, der sidder lige i skabet, og som holder en pris, der nem at holde af.Flot Toro-vin - god power, men også fin frugt

En fremragende Toro vin udelukkende baseret på Tinta de Toro druer fra gamle vinstokke. (Det lokale navn for Tempranillo-druer)

Efter vinificering er vinen lagret 14 måneder på franske egefade.

Farven er intens kirsebærrød. Aromaen er røget og af toast takket være de mange måneder i egefadene. Der er ligeledes duft af cedertræ, læder og lakrids, det hele på en basis af kompot af mørke frugter.

Smagen er meget blød og kompleks. Der er noter af toast og frugt kompot. Vinen er elegant og i perfekt balance. Flot finish, der er meget lang og behagelig.

Anmeldelser

  • Flaskehalsen
  • VinAvisen uge 39, 2019

Info

Type Rødvin
Årgang 2015
Land Spanien
Region Toro
Drue Tempranillo
Alkohol 15,0%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Karton med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?