Sir Charles - Cab.Sau/Merlot - Heritage Collection

På lager
SKU
Sir Charles - Cab.Sau/Merlot - Heritage Collection
levering 1-3-dage
Før 169,00 DKK 99,95 DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 169,00 DKK pr. stk.
/6
104,95 DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • Fragt fra 19,- | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Darling Cellars, der blev grundlagt i 1949 under navnet Mamreweg Wine Cellar, er beliggende nord for Cape Town i distriktet Darling på Sydafrikas vestkyst. Vinmarkerne er Darling Cellars’ inspirationskilde nr. ét.

Fra disse dybe granit-baserede jorde, hvor bush-vinstokke dominerer, bestræber man sig på at producere og omhyggeligt udvælge de fineste og bedste druer til vinproduktionen. Atlanterhavets kølige brise er med til at give et køligere klima og dermed specielle vine, der skiller sig ud pga. deres frugt og elegante stil.

Hos Darling Cellars anser man vinproduktionen som et håndværk og en kunst, hvor naturen spiller langt den største rolle. Druerne går den lange vej fra den første omhyggelige udvælgelse, gennem pressen, gæringen, modningen og tapningen med så lidt indblanding som muligt fra Darling Cellars’ vinmagere. Som chef-vinmageren udtrykker det: ”Det, naturen giver os hvert år, forsøger vi med største passion og ære at indfange og tappe på flaske.”

Denne Sir Charles Henry er helt unik. Vinen er opkaldt efter manden, der var guvernør i Cape-kolonien, da Darling blev grundlagt. Han var stor fortaler for menneskerettighederne og blev populært kaldet ”folkets guvernør”.

Vinen er produceret af druerne Cabernet Sauvignon (70%) og Merlot (30%), der er dyrket på bush-vinstokke i Darling-området i Sydafrika. Den har været lagret 12 måneder på franske egetræsfade samt en periode på asken inden frigivelsen.

Det er en fantastisk rødvin med ot balance mellem frugt og egetræssmag, delikat duft af sorte frugter, cedertræ, honning, lakrids, chokolade og tobak, fyldig og kompleks, men samtidig blød og raffineret frugtsmag med stor finesse. Denne harmoniske og velstrukturerede rødvin er særdeles velegnet til lam, and, okse- og kalvekød samt modne oste. Den kan med velbehag drikkes nu, men har samtidig et godt henlægningspotentiale.

Info

Type Rødvin
Årgang 2016
Land Sydafrika
Drue Cabernet Sauvignon, Merlot
Alkohol 13,5%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Karton med 6 stk.