The Old Grain Silo, Shiraz/Pinotage - Heritage Col.

På lager
SKU
The Old Grain Silo, Shiraz/Pinotage - Heritage Col.
levering 1-3-dage
Før 169,00 DKK 129,95 DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 169,00 DKK pr. stk.
  • Fri fragt fra 499,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Darling Cellars, der blev grundlagt i 1949 under navnet Mamreweg Wine Cellar, er beliggende nord for Cape Town i distriktet Darling på Sydafrikas vestkyst.

Vinmarkerne er Darling Cellars’ inspirationskilde nr. ét. Fra disse dybe granit-baserede jorde, hvor bush-vinstokke dominerer, bestræber man sig på at producere og omhyggeligt udvælge de fineste og bedste druer til vinproduktionen.

Atlanterhavets kølige brise er med til at give et køligere klima og dermed specielle vine, der skiller sig ud pga. deres frugt og elegante stil. Hos Darling Cellars anser man vinproduktionen som et håndværk og en kunst, hvor naturen spiller langt den største rolle.

Druerne går den lange vej fra den første omhyggelige udvælgelse, gennem pressen, gæringen, modningen og tapningen med så lidt indblanding som muligt fra Darling Cellars’ vinmagere. Som chef-vinmageren udtrykker det: ”Det, naturen giver os hvert år, forsøger vi med største passion og ære at indfange og tappe på flaske.”

Denne The Old Grain Silo er helt unik. Vinen er opkaldt efter de historiske kornsiloer, der stadig står mange steder i Darling-området, som siden de første bosættere ankom for over 300 år siden har været synonym med kornproduktion.

I dag ligger vinmarker side om side med hvedemarker i Darling, og mens vinene vinder udmærkelser, minder de gamle kornsiloer rundt om i landskabet på smukkeste vis én om områdets landbrugsarv.

Vinen er produceret af druerne Shiraz (55%) og Pinotage (45%), der er dyrket på bush-vinstokke i Darling-området i Sydafrika. Den har været lagret 12 måneder på franske egetræsfade samt en periode på flasken inden frigivelsen.

Det er en fantastisk rødvin med meget flot struktur, delikat frugtduft, kompleks og harmonisk smag af røde frugter og krydderier, bløde tanniner samt en lang og forfriskende eftersmag.

Denne harmoniske og velstrukturerede rødvin er særdeles velegnet til okse-, kalve- og svinekød, sammenkogte retter samt modne oste. Den kan med velbehag drikkes nu, men har samtidig et godt henlægningspotentiale.

Info

Type Rødvin
Årgang 2015
Land Sydafrika
Drue Pinotage, Shiraz
Alkohol 14,5%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Karton med 6 stk.