Lady Ann - Sémillon/Sauvignon Bl. Heritage Col.

På lager
SKU
Lady Ann - Sémillon/Sauvignon Bl. Heritage Col.
levering 1-3-dage
Før 169,00 DKK 99,95 DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 169,00 DKK pr. stk.
/6
104,95 DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • Fragt fra 19,- | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Darling Cellars, der blev grundlagt i 1949 under navnet Mamreweg Wine Cellar, er beliggende nord for Cape Town i distriktet Darling på Sydafrikas vestkyst.

Vinmarkerne er Darling Cellars’ inspirationskilde nr. ét. Fra disse dybe granit-baserede jorde, hvor bush-vinstokke dominerer, bestræber man sig på at producere og omhyggeligt udvælge de fineste og bedste druer til vinproduktionen.

Atlanterhavets kølige brise er med til at give et køligere klima og dermed specielle vine, der skiller sig ud pga. deres frugt og elegante stil. Hos Darling Cellars anser man vinproduktionen som et håndværk og en kunst, hvor naturen spiller langt den største rolle.

Druerne går den lange vej fra den første omhyggelige udvælgelse, gennem pressen, gæringen, modningen og tapningen med så lidt indblanding som muligt fra Darling Cellars’ vinmagere. Som chef-vinmageren udtrykker det: ”Det, naturen giver os hvert år, forsøger vi med største passion og ære at indfange og tappe på flaske.”

Vinen er opkaldt efter Lady Ann, som var gift med Cape-koloniens guvernør i 1851, hvor Darling blev grundlagt. Guvernøren, der hed Sir Charles Henry, var stor fortaler for menneskerettighederne og blev kaldet ”folkets guvernør”.

Denne vin er produceret af druerne Sémillon (50%) og Sauvignon Blanc (50%), der er dyrket på bush-vinstokke langt oppe i bjergene i Darling.

Vinen har været lagret 8-9 måneder på franske egetræsfade for at opnå den ønskede kompleksitet og dybde.

Det er en elegant hvidvin med flot farve, delikat duft af grønne figner, tropiske frugter, hvide pærer og ananas, kompleks og fyldig frugtsmag med god syre samt en lang og behagelig eftersmag.

Denne harmoniske og velstrukturerede hvidvin er særdeles velegnet til rejer og andre skaldyr, skerisotto, fjerkræ, svinekød, salater, asparges og gedeoste.

Vinen skal serveres afkølet og har et flnt henlægningspotentiale.

Info

Type Hvidvin
Årgang 2017
Land Sydafrika
Drue Sauvignon Blanc, Sémillon
Alkohol 13,0%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Karton med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?