Lime Kilns - Chenin Bl./Viognier/Chard, Heritage Col.

På lager
SKU
Lime Kilns - Chenin Bl./Viognier/Chard, Heritage Col.
levering 1-3-dage
Før 169,00 DKK 129,95 DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 169,00 DKK pr. stk.
  • Fri fragt fra 499,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Darling Cellars, der blev grundlagt i 1949 under navnet Mamreweg Wine Cellar, er beliggende nord for Cape Town i distriktet Darling på Sydafrikas vestkyst.

Vinmarkerne er Darling Cellars’ inspirationskilde nr. ét. Fra disse dybe granit-baserede jorde, hvor bush-vinstokke dominerer, bestræber man sig på at producere og omhyggeligt udvælge de fineste og bedste druer til vinproduktionen.

Atlanterhavets kølige brise er med til at give et køligere klima og dermed specielle vine, der skiller sig ud pga. deres frugt og elegante stil. Hos Darling Cellars anser man vinproduktionen som et håndværk og en kunst, hvor naturen spiller langt den største rolle.

Druerne går den lange vej fra den første omhyggelige udvælgelse, gennem pressen, gæringen, modningen og tapningen med så lidt indblanding som muligt fra Darling Cellars’ vinmagere. Som chef-vinmageren udtrykker det: ”Det, naturen giver os hvert år, forsøger vi med største passion og ære at indfange og tappe på flaske.”

Denne vin er produceret af druerne Chenin Blanc (81%), Viognier (16%) og Chardonnay (3%), der alle er dyrket på vinmarker med meget lavt og koncentreret høstudbytte i Darling.

Vinen har været lagret 9 måneder på 300 l franske egetræsfade for at opnå den ønskede kompleksitet og dybde.

Det er en elegant hvidvin med flot lys gul farve, delikat duft af fersken, ananas, abrikos, citrusfrugt og vanilje, kompleks, men samtidig velafrundet frugsmag, velafbalancerede tanniner samt en lang og behagelig eftersmag.

Denne velafbalancerede og harmoniske hvidvin er særdeles velegnet til mad som røget and, stegt kylling, grillet kalvekød, laks, hummer, sushi og andre skeretter samt sommerens salater.

Vinen skal serveres afkølet og har et fint henlægningspotentiale.

Info

Type Hvidvin
Årgang 2016
Land Sydafrika
Drue Chardonnay, Chenin Blanc, Viognier
Alkohol 13,0%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Karton med 6 stk.