Le Tribute Gin

På lager
SKU
Le Tribute Gin
levering 1-3-dage
359,00DKK
  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Le Tribute Gin er som navnet antyder – en sand hyldest til gin! Ikke nok med at flasken stråler med sin unikke indpakning, så smager den tilmed fantastisk. Faktisk er flasken så flot, at vi ikke tøver med at kategorisere den, som værende den absolut flotteste, vi har set. Pst. Vi har set mange ginflasker.

Le Tribute er lavet af MG Destilerias, som er et familieejet destilleri, der blev grundlagt helt tilbage i 1835. Det er spansk, og beliggende lige uden for Barcelona på den Catalanske halvø. MG Destilerias begyndte som producenter af diverse sirupper og medicin. Derfor har mange af deres øvrige produkter flasker i sand apotekstil. De producerer blandt andet, Gin MG, der blev lanceret helt tilbage i 1940, og den dag i dag er en af de bedst sælgende gins i Spanien. Og gæt hvad, så er de også arkitekterne bag den store success gin, Gin Mare, der blev introduceret til ginmarkedet i 2007.

Af kendte botanicals i Le Tribute kan nævnes:  Enebær, lime, kumquat, lyserød og grøn grapefrugt, mandarin, kardemomme, søde og bitre appelsiner og citrongræs.

MG Destilerias benytter sig af metoden fraktioneret destillation til at fremstille Le Tribute. Det betyder, at det er en meget kompleks proces, hvor alle botanicals destilleres separat før de blandes sammen. Det øger smagsaromaerne i ginnen.

Info

Type Spiritus
Land Spanien
Alkohol 43,0%
Størrelse 70 cl.
Leveres i Enkeltvis
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?