Le Tribute Gin

På lager
SKU
Le Tribute Gin
levering 1-3-dage
359,00DKK
  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Le Tribute Gin er en spansk premium-gin, som ganske fortjent har fået mange fans og anerkendelser fra hele verden.

Le Tribute Gin bliver produceret af Destillieras MG, som har produceret kvalitetsspiritus siden 1835. Der er tale om et familieforetagende, hvor erfaringerne og viden går i arv generation efter generation – nu er de i gang med 5. generation ved roret. De står bl.a. bag Gin Mare, Master’s Selection Dry Gin og Gin MG. Produktionen af Le Tribute foregår i byen Vilanova, ca. 50 km syd for Barcelona.

Le er en forkortelse for ”Liquid Experience”, og er fremstillet som en hyldest til den oprindelige stifter af destilleriet, Manuel Giro.

Der er en del forskellige citrus i Le Tribute – ja faktisk stammer hele 9 ud af 11 botanicals fra citrusfamilien! F.eks. er der lime, citron, grøn- og pink grape, mandarin, appelsin og citrongræs – alle tilsat én ad gangen og i bestemt rækkefølge.

Så at der er tale om en citrus-præget gin, bør ikke overraske. Det kammer heldigvis ikke over, og resultatet er en ganske frisk, let tør og smagfuld gin. Den leder tankerne hen på sol og sommer, og det er jo ikke den værste egenskab en gin kan tilbyde!

Destilierias MG værner om traditionerne, men de har en unik tilgang, hvor de forstår at forene deres respekt for traditionerne med et innovative drive og mod til at udvikle nye, spændende produkter. Dette ses f.eks. også på selve den charmerende flaske, som er inspireret af ikoniske parfumeflakoner i Art Deco-stilen. Den er præget med ”Old But New”, og på den måde går det hele op i en højere enhed.

Brug den i en frisk gin & tonic, eller i cocktails eller drinks hvor du gerne vil have et frisk citrus-pift.

Info

Type Spiritus
Land Spanien
Alkohol 43,0%
Størrelse 70 cl.
Leveres i Enkeltvis
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?