La Vina de Ayer - Garnacha - 92 p. Guia Penin - 14.7 %

På lager
SKU
La Vina de Ayer - Garnacha - 92 p. Guia Penin
levering 1-3-dage
Før 99,95 DKK 69,95 DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 99,95 DKK pr. stk.
/6
74,95 DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • Fragt fra 19,- | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Guia Penin: 92 points

Druerne til denne garnacha kommer fra Cebreros, en lille by i bjergene tæt på Madrid. Et område der har været glemt de sidste mange år, da folk forlod området for et bedre liv i byen. Efter en genoplivning af vinmarkerne er folk begyndt at vende tilbage til området.

Druerne er høstet fra vinstokke der er mere end 60 år gamle. Vinen er en typisk garnacha vin - let, elegant og med dybde. Grenache er den perfekte vin til mad, som er krydret med de urter, der vokser omkring Middelhavet.

Vinen kommer fra det store nordspanske området Castilla y León, hvor man også finder klassiske områder som Rioja, Toro, Cigales og selvfølgelig nærmest kultvinene fra Ribera del Duero. 

Det er tillige her, hvor man producerer de mest ambitiøse spanske hvidvine - især til mad. Her er det klart Rueda-området med Verdejo-vinene, der ligger i top.

6 ud 6 Flaskehalsen : "Man fornemmer, at den lidt federe smag gør sin indflydelse, men udtrykket i La Viña de Ayer alligevel stramt, elegant, let og saftigt. Farven er lysere og udtrykket mere nuanceret end ventet, og det betyder, at du i denne vin kan finde en lang række spændende nuancer af lyse bær, urter og kølig lethed med præg fra området. Vinstokkene er meget gamle og har et dybtliggende rodnet, der medvirker til at sikre, at druerne får alt, hvad de behøver, på trods af det særlige klima. Det er en fremragende Garnacha."

Anmeldelser

  • Guia Penin 92 point
  • Flaskehalsen 6/6
  • Robert Parker 90 point
  • Ekstra Bladet Godt Køb 92 point

Info

Type Rødvin
Årgang 2016
Land Spanien
Drue Grenache
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Karton med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?