La Famiglia Blend 22 Rosso Terre Siciliane - TRÆKASSE 3 fl.

På lager
SKU
La Famiglia Blend 22 Rosso Terre Siciliane I.G.T. Sicilien-1
levering 1-3-dage
Normalpris 475,00DKK 349,00DKK
  • 0-498kr. (49kr.) | 499-749kr. (19kr.) | Fri fragt 750,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Denne La Famiglia Blend 22 er en siciliansk vin lavet af druerne Cabernet, Syrah og Merlot, der er stukket sammen af den berømte danske vinmager Peter Vinding-Diers, som bor på øen. Det er en elegant rødvin med flot dybrød farve, god frugt af solbær, blommer og svesker, som kommer til deres ret både i aroma og smag.

Manden bag denne vin er ingen ringere end Peter Vinding-Diers, som i dag bor og dyrker vin på Sicilien. Peter er født i 1943 og er landbrugsuddannet, og han har om nogen opnået stor berømmelse i vinens verden. Han har i over 40 år arbejdet som vinmager - ingen dansk vinmand har lavet vin i længere tid end han, så han kan med rette betegnes som vinbranchens danske veteran. Peter Vinding-Diers hører til blandt verdens absolut bedste vinmagere.

Denne La Famiglia Blend 22 er en siciliansk vin lavet af druerne Cabernet, Syrah og Merlot, der er stukket sammen af den berømte danske vinmager Peter Vinding-Diers, som bor på øen. Det er en elegant rødvin med flot dybrød farve, god frugt af solbær, blommer og svesker, som kommer til deres ret både i aroma og smag. Drik den til vildt, grill- og kødretter samt gode oste.

Passer til

Info

Type Rødvin
Årgang 2014
Land Italien
Region Sicilien
Drue Cabernet Sauvignon
Alkohol 14,0%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?