La Baume Sparkling Chardonnay

På lager
SKU
La Baume Sparkling Chardonnay
levering 1-3-dage
Før 99,95 DKK 69,95 DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 99,95 DKK pr. stk.
/6
74,95 DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • Fragt fra 19,- | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Domaine de la Baume, der ligger smukt i det sydfranske lader sig ikke begrænse af ret meget. Normalt forventer man ikke at finde friske og dejlige mousserende vine, her fra kanten af Middelhavet, men det er lige, hvad vi får serveret her fra domænet. Denne mousserende vin på 100 % chardonnay har de typiske træk fra druen af gule frugter som fersken og nektarin. En dejlig blød vin med fin balance mellem syre og frugt. Velegnet som aperitif.

Hos Vinavisen.dk – 5 stjerner af 5 mulige: ”En udmærket boblevin til en attraktiv tilbudspris. Den er lavet på druen Chardonnay ligesom champagne, og faktisk smager den også som en champagne. Den har ganske fine bobler, tilpas mousse i munden, en fin sødme og en lang eftersmag.”

Hos Flaskehalsen 5 stjerner af 6 mulige: ”Kan Prosecco være interessant – sådan for alvor? Eller er det bare noget, man bruger til den gennemtæskede Aperol Spritz? Ja og nej – Prosecco har en lang og stolt historie, og selvfølgelig findes der fremragende Prosecco. Indtil nu troede jeg dog, at man skulle punge lidt større beløb ud, hvis man skulle have fat i en ordentlig og drikbar Prosecco, men Isadora har overbevist mig om, at det ikke er nødvendigt. Det er nok første gang, at jeg er blevet rigtig imponeret over en lavpris-Prosecco, men her har vi altså et glas, der er blødt, blidt og super behageligt, og som samtidig giver et lille niv og et koket bid i afslutningen. Jeg kan måske have en tendens til at tænke lidt fordomsfuldt om Prosecco, at det enten bliver for tørt og utilnærmeligt og derfor skal blandes op med eksempelvis Aperol – eller at det bliver for sødmefuldt til egentlig at kunne afsløre nuancer og elegante hints. Men Isadora viser mig, at fordomme er til for at blive udfordret og nedbrudt. Det her, det smager dælme godt til prisen.

Anmeldelser

  • Vinavisen
  • Flaskehalsen

Info

Type Mousserende
Land Frankrig
Region Languedoc
Drue Chardonnay
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Kasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?