La Bastia Amarone - 4.5 Vivino

På lager
SKU
La Bastia Amarone DOC, Tinazzi
levering 1-3-dage
Før 359,00 DKK 235,00 DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 359,00 DKK pr. stk.
/6
240,00 DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-499kr. (49kr.) | 500-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

TOP TOP Amarone.

Amarone når den er bedst, med intensitet, balance og lækker klassisk elegance. En vin i fuldendt balance.

Veneto er fortsat en af de førende italienske vinregioner for så vidt angår mængder, og taler vi kvalitet er Veneto også førende. Vinproduktion i provinsen Verona er for det meste meget specialiseret. CA’ de’ Rocchi er en historisk serie af vine fremstillet af italienske Cantina Tinazzi. Denne serie viser det absolut bedste af hvad Veneto kan præstere. Det er vine med stor ”value for money” og med en god del prestige. Serien omfatter en række prisvindende vine, der både nationalt og internationalt er kendt for at klare sig rigtig godt.

Denne vin er fremstillet på 80% Corvina-druer, 15% Rondinella-druer og 5% Molinara-druer, der er høstet ved lavt udbytte i oktober måned. Høsten foregår ved håndkraft og under en streng udvælgelsesproces. Kun de absolut bedste parceller i det bakkede Valpolicella område anvendes.

Denne vin har en smuk intens rubinrød farve. I duft og smag mødes man af modne frugter, blommer, vanilje og en fin ristet karakter. Vinen er kraftig karakterfyldt med en flot og balanceret struktur og en intens vedvarende smag.

Ved høsten ligges druerne i kasser til tørring indtil januar måned, hvor druerne skilles fra skindene, presses og herefter gennemgår en lang gæring under kontrollerede temperaturer. Efter endt gæring lagres vinen i 18-24 måneder på en blanding af amerikanske og franske egetræsfade for at opnå en vin i fuldendt balance. Vinen er drikkeklar eller kan gemmes på flasken i op til 10 år.

Vinen kan med fordel dekanteres et par timer før servering. La Bastia Amarone della Valpolicella DOP er en oplagt ledsager til stegt og grillet rødt kød, kraftige gryderetter og modne oste. Serveringstemperatur: 18-20°C.

 

Anmeldelser

  • Luca Maroni 98 point
  • Vivino 4.5

Info

Type Rødvin
Årgang 2017
Land Italien
Region Valpolicella
Alkohol 15,0%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Leveres i Karton med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?