København Klassisk Gin - 46%

På lager
SKU
København Klassisk Gin - 46%
levering 1-3-dage
179,00DKK
  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

KØBENHAVN KLASSISK GIN – EN HYLDEST TIL KØBENHAVN 

København Klassisk Gin er en af de gins, som du finder hos den største, fælles satsning inden for premium gin kategorien, nemlig Nordic Gin House. Hver gin hos Nordic Gin House favner essensen af ét af de nordiske lande – både i smag og design.

Med København Klassisk Gin vil Nordic Gin House favne essensen af Danmark, ved at lave en traditionel dry gin, som har et af verdens største indhold af enebær. København Klassisk Gin udmærker sig dog alligevel med en unik smagskombination ved at sammenfatte enebær, citrus og lakridsrod. 

DANSK OG PRISVINDENDE GIN

Nordic Gin House er et tæt samarbejde mellem gin destillerier i hvert nordisk land, som sammen vil tage kampen op om at byde på det bedste, der findes inden for premium kategorien. Deres ambition er at formidle det bedste Norden har at byde på. Det har resulteret i at de bedste små, lokale destillerier i Norden har hver lavet en gin, der favner essensen af deres land, dog stadig med tydelig respekt for ginnens kulturarv. 

Og med København Klassisk Gin, er Nordic Gin House godt på vej til at indfri deres ambition. Ginnen har fået en stor hæder ved at vinde i kategorien ‘London Dry Gin’ prisen, som den bedste gin uden for England. Prisen blev givet ved den anerkendte og velansete Global Gin Guide Award 2018. Global Gin Guide Award er sammen med World Spirits Awards blandt de største priser, man kan vinde i spiritus branchen. 

Nordic Gin House har skabt en hyldest til København ved at fremstille København Klassisk Gin. Flasken er holdt i karakteristisk dansk, minimalistisk design, som er en nyfortolkning af vores gamle apotekerflasker, brændevin blev serveret i for år tilbage. Tanken bag er at flasken skulle indfange de danske håndværks- og designtraditioner. 

SMAGSNOTERNE I KØBENHAVN KLASSISK GIN

København Klassisk Gin smager nøjagtig som en traditionel dry gin, burde smage. Den klassiske smag af enebær er gennemtrængende, men samtidig vil man opleve smagsnoter af: 

  • Citrus
  • Lakridsrod
  • Gran

København Klassisk Gin er perfekt, når man vil have en helt klassisk Gin & Tonic, hvor der skal være fokus på den gode smag.

Anmeldelser

  • World Spirits Award - Guld
  • World Spirits Award - Guld

Info

Type Spiritus
Land Danmark
Alkohol 46,0%
Størrelse 50 cl.
Leveres i Enkeltvis
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?