Sommerens varme temperaturer har givet os sommerkuller!

Vi har købt 1000 kasser Spier Private Collection - både rødvin, hvidvin og rosé. Få fingre i disse vine til helt fordelagtige priser, hvor du sparer helt op til 50%.

Prisvindende vinhus i Sydafrika

Private Collection-serien fra Spier er alle flotte og gennemarbejdede vine, hvor der virkelig er brugt tid og gode druer for at sikre en høj kvalitet.

Historien om Spier går helt tilbage til 1692, hvilket gør det til et af de ældste og mest historiske vinhuse i Sydafrika. De stolte traditioner og den innovative tilgang til vin gør det til ét af de mest prisvindende vinhuse i Sydafrika.

Kæmpe fødselsdagsfest fra onsdag d. 22. august - Tyvstart allerede i dag!

Fra onsdag d. 22. august holder Megavin kæmpe fødselsdagsfest - men allerede nu kan du tyvstarte festen med Spier Private Collection-serien.

Vælg mellem en cremet Chardonnay, en heftig Shiraz, en balanceret Cabernet Sauvignon, en kompleks Pinotage eller en frisk Rosé fra Spier PC.

Produceret 100 % af Tempranillo druer fra Ribera del Duero området, som i dag vel nok er det område i Spanien, der producerer de mest eksklusve vine. Lagret 12-18 mdr. på egetræsfade.

Denne harmoniske vin er særdeles velegnet til rødt kød, vildt, smagfulde pastaretter samt ost. Vinen kan med velbehag drikkes nu, men har samtidig et godt henlægningspotentiale frem mod mindst 2022.

Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?