Kaimira Estate Brightwater Riesling 2014

Ikke på lager
SKU
Kaimira Estate Brightwater Riesling 2014
levering 1-3-dage
  • Køb 1 for 129,95 DKK pr. stk.
/6
54,95 DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • Fragt fra 19,- | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Smagsnoter

En skøn delikat duft af blomster og flere lag af friske citrusfrugter. Smagen er delikat, lys og balancerer fint mellem sødme og syre. Den typiske Brightwater mineralitet og friskhed, spiller en stor rolle i denne vin og giver både længde og en lækker tør eftersmag.

Fremgangsmåde

Riesling druerne til denne vin er udelukkende høstet fra River Terrace i Brightwater, som er økologisk certificeret. Druerne er høstet 14 april 2014.

Druerne er blevet håndplukket og presset i hele klaser. Saftens iltning er forsigtigt undgået og den lyse saft er blevet koldfermenteret i ståltanke for at sikre de primære frugtkarakterer. Gæringen er holdt på lige over 4 g og hermed er den relativ lave alkoholprocent på 11 % opnået.

Efter gæringen er vinen blevet frasorteret den kraftigste del af bærmen (de døde gærceller!) og derefter modnet på resten af bærmen i flere måneder for at sikre vægt og kompleksitet, samtidig med at dette sikrer den karakteristiske frugtsmag samt giver en større mundfylde. Vinen blev hældt på flaske i juli 2014.

Anmeldelser

  • 93 Sam Kim 93 point
  • 91 Bob Campell 91 point

Passer til

Info

Type Rødvin
Årgang 2014
Land New Zealand
Drue Riesling
Alkohol 11,0%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Kasse med 6 stk.