Jose de la Cuesta Oloroso Sherry

På lager
SKU
Jose de la Cuesta Oloroso Sherry
levering 1-3-dage
Normalpris 99,95DKK 84,95DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 99,95DKK pr. styk.
/6
89,95DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Denne spanske hedvin er fremragende til desserter eller når, der skal hygges med familie og venner
Cuesta Oloroso Sherry er udelukkende lavet på Palomino druer dyrket i Jerez. Denne sherry er en del af en begrænset aftapning, hvor der hvert år trækkes små mængder fra en solera (fadlagret sherry gennem en årrække). Cuesta Oloroso har en gennemsnitlig fadlagring på 10 år. Den kommer med stærke 20% alkohol, hvilket gør den til en af ​​de stærkere Oloroso. Det er dog også hvad der bringer den smukke, mørke bronze- og ravfarve med sig.

-Lagret i gennemsnitligt 10 år på amerikanske egefade
-Fantastisk hedvin til prisen
-Lavet på druen Palomino, fra en række forskellige årgange, der komplimentere hinanden særdeles godt

En topklasse Sherry
Sherry er blevet lavet i århundreder i det yderste sydlige Andalusien, i Cádiz for at være præcis. Landsbyen Jerez de la Frontera spiller sammen med Puerto de Santa Maria en nøglerolle i dette. Sherry vandt popularitet takket være pirater i det 16. århundrede. De stjal tønder og tog dem til England. Her elsker de stadig den let karakteristiske søde smag af Sherry-vine fra Jerez de la Frontera i dag.

Sherry eller portvin... Hvad er forkskellen?
Sherry kommer i alle slags dufte, farver og smagsvarianter. Overordnet er forskellen at portvin kommer fra området omkring Douro-floden, hvor den portugisiske by Porto ligger. Men i Spanien laver de også masser af "portvin", i Jerez de la Frontera kalder vi det for Sherry i stedet. Du kan tænke på det ligesom en Champagne fra Frankrig kontra en Prosecco fra Italien - samme princip men forskellige steder.

Vinens bouquet er en vidunderlig blanding af sødmen fra tørrede frugter, krydderier, tobak og nødder. Den klassiske duft af træ til en Oloroso Sherry parret med krydderier og nødder dominerer ganen. I finishen bliver bouqueten klar og blander sig med de ædle trætoner.

Passer til

Info

Type Portvine
Land Spanien
Alkohol 20,0%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Sød
Leveres i Kasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?