Jose de la Cuesta Moscatel Sherry

På lager
SKU
Jose de la Cuesta Moscatel Sherry
levering 1-3-dage
Normalpris 99,00DKK 84,95DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 99,00DKK pr. styk.
/6
89,95DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Denne spanske hedvin er fremragende til desserter eller når, der skal hygges med familie og venner
Denne Moscatel Sherry er lavet af 100% Moscatel druer, der modner på havsiden af ​​Chipiona-vingården. De soltørrede druer giver en tæt, koncentreret saft, der senere bliver til den elskede Sherry vi kender. Denne unikke Moscatel Sherry modnede i kældrene i El Puerto de Santa María i gennemsnitligt 8 år. José de la Cuestas hus er desuden berømt for sin unikke samling af Moscatel.

-Lagret i 8 år på amerikanske egefade
-Fantastisk hedvin til prisen
-Lavet på druen Moscatel, der får lov først at soltørre inden vinificeringen starter

En topklasse Sherry
Sherry er blevet lavet i århundreder i det yderste sydlige Andalusien, i Cádiz for at være præcis. Landsbyen Jerez de la Frontera spiller sammen med Puerto de Santa Maria en nøglerolle i dette. Sherry vandt popularitet takket være pirater i det 16. århundrede. De stjal tønder og tog dem til England. Her elsker de stadig den let karakteristiske søde smag af Sherry-vine fra Jerez de la Frontera i dag.

Sherry eller portvin... Hvad er forkskellen?
Sherry kommer i alle slags dufte, farver og smagsvarianter. Overordnet er forskellen at portvin kommer fra området omkring Douro-floden, hvor den portugisiske by Porto ligger. Men i Spanien laver de også masser af "portvin", i Jerez de la Frontera kalder vi det for Sherry i stedet. Du kan tænke på det ligesom en Champagne fra Frankrig kontra en Prosecco fra Italien - samme princip men forskellige steder.

Vinen har en flot mahogni (træ) farve med ravfarvede reflekser. I næsen har den en dejlig duft af appelsinblomst og et strejf af honning. På ganen er den frisk med en syrlighed af kandiseret appelsinskal og lækker karamel. Vinen er ideel som digestif ved slutningen af ​​et måltid eller som tilbehør til søde og nøddeagtige desserter.

Passer til

Info

Type Portvine
Land Spanien
Alkohol 17,0%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Sød
Leveres i Kasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?