Jose de la Cuesta Cream Sherry

På lager
SKU
Jose de la Cuesta Cream Sherry
levering 1-3-dage
Normalpris 99,00DKK 79,95DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 99,00DKK pr. styk.
/6
84,95DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Denne spanske hedvin er fremragende til desserter eller når, der skal hygges med familie og venner
Dette er et super lækkert blend af to af gårdens druer. Den ene er Palomino-druen, der efter at have modnet i gennemsnit i otte år på amerikanks eg, bliver blandet med en fin sød vin lavet af Pedro Ximénez-druen. Resultatet er en næsten creme-agtig konsistens - deraf navnet - der præsenterer sig i glasset i en mørk ravfarve med rubinrøde reflekser. 

-Lagret i 8 år på amerikanske egefade
-Helt unik kraftig - er virkelig en oplevelse
- Lavet på druerne Palomino og Pedro Ximénez, der får lov først at soltørre inden vinificeringen starter

Sherry'ens historie
Sherry er blevet lavet i århundreder i det yderste sydlige Andalusien, i Cádiz for at være præcis. Landsbyen Jerez de la Frontera spiller sammen med Puerto de Santa Maria en nøglerolle i dette. Sherry vandt popularitet takket være pirater i det 16. århundrede. De stjal tønder og tog dem til England. Her elsker de stadig den let karakteristiske søde smag af Sherry-vine fra Jerez de la Frontera i dag.

Sherry eller portvin... Hvad er forkskellen?
Sherry kommer i alle slags dufte, farver og smagsvarianter. Overordnet er forskellen at portvin kommer fra området omkring Douro-floden, hvor den portugisiske by Porto ligger. Men i Spanien laver de også masser af "portvin", i Jerez de la Frontera kalder vi det for Sherry i stedet. Du kan tænke på det ligesom en Champagne fra Frankrig kontra en Prosecco fra Italien - samme princip men forskellige steder.

Denne dejlige sherry kommer med en aromatisk boquet med noter af tørret frugt og en let røget fornemmelse. På ganen fremstår den sød og har en moden, fløjlsagtig struktur og er generelt meget behageligt afbalanceret. På ganen kan tørrede frugter som rosiner, blommer og dadler genkendes, ledsaget af et strejf af mørk chokolade.

Passer til

Info

Type Portvine
Land Spanien
Alkohol 17,0%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Sød
Leveres i Kasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?