Jean Claude Mas - Malbec Le Moulin - Réserve

På lager
SKU
Jean Claude Mas - Malbec Le Moulin - Réserve
levering 1-3-dage
Før 99,00 DKK 59,95 DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 99,00 DKK pr. stk.
  • Fri fragt fra 499,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Domaines Paul Mas er en sammenslutning af flere vingårde, der tilsammen råder over mere end 600 hektar vinmarker i hjertet af Languedoc-området i det sydlige Frankrig.

Vineriet og kælderen hos Domaines Paul Mas er udstyret med det mest moderne udstyr, der gør det muligt at omforme mange års familietraditioner og erfaringer til en række fremragende sydfranske vine.

Jean Claude Mas-serien er en serie af vine med maksimal fokus på frugt og omgående nydelse. Vinene er let tilgængelige, letdrikkelige og giver rigtig god valuta for pengene. Mas-familien begyndte at dyrke vin for over hundrede år siden – og i dag er den berejste og ”ydmyge” vinmager, Jean Claude Mas, meget stolt over at lave traditionelle franske vine i en ny stil med ”ny-verden” attitude.

Denne vin er produceret af druerne Malbec (90 %) og Cabernet Franc (10 %), der er dyrket i Languedoc-området i Frankrig.

30 % af vinen har været lagret 4 måneder på egetræsfade.

Det er en elegant vin med dyb mørkerød farve med et rubinrødt skær, fyldig og kompleks frugtduft med noter af blomster, blommer, mokka og solbær, blød og rund frugtsmag efterfulgt af en lang og behagelig eftersmag med noter af lakrids.

Denne harmoniske og velafbalancerede vin er særdeles velegnet til pastaretter, fjerkræ, tærter med kød, grillet kød samt oste.

Det er en vin, der med velbehag kan drikkes nu, men som også kan henlægges yderligere nogle år. 

Anmeldelser

  • Bedste Franske Producent, Mundus Vini 2017

Info

Type Rødvin
Årgang 2015
Land Frankrig
Drue Cabernet Franc, Malbec
Alkohol 13,5%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Karton med 6 stk.