JBF Riesling Goldert Grand Cru

Ikke på lager
SKU
JBF Riesling Goldert Grand Cru
levering 1-3-dage
  • Køb 1 for 139,00 DKK pr. stk.
  • Fragt fra 19,- | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse


5/5 Vinavisen "Lækker Riesling-hvidvin fra Grand Cru-marken Goldert. Den har en liflig duft og en frisk, blød druesmag med tilpas syre og en lille sødme".

Den smukke landsby Gueberschwir var allerede i år 750 velkendt som vinfremstillingsby. Helt frem til revolutionen ejede biskoperne fra Basel og Strasbourg, samt flere af klosterene fra området, vin marker i Goldert området. Navnet Goldert kommer fra vinens flotte gylden farve, en farve daværende vindrikkerer satte stor pris på. Uden for Frankrig fik Goldert hurtigt et omdømme der placerede området højt på listen over kvalitet i bouquet og kraft. I år 1728 fik Goldert certifikat med tilladelse til salg i Luzern.

Denne Jean Biecher Alsace Riesling Grand Cru Goldert, har en tør, dejlig intens mineralsk næse, med kompleks limefrugt, et strejf af honning og en smule krydderi. Vinen er fyldig, fed og intens i smagen – en eftersmag der får tankerne hen i de smukke alsaciske omgivelser. Nyd vinen til lækker skaldyr, dampet fisk eller som ledsager til det lune alsaciske køkken.

Anmeldelser

  • Vinavisen

Info

Type Hvidvin
Årgang 2018
Land Frankrig
Region Alsace
Alkohol 13,5%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Leveres i Karton med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?