It's a Blanc de Blancs Brut Spumante

På lager
SKU
It's a Blanc de Blancs Brut Spumante
levering 1-3-dage
Normalpris 99,95DKK 59,95DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 99,95DKK pr. styk.
/6
64,95DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

It's a Blanc de Blancs Brut Spumante er en spektakulær mousserende vin, som skiller sig ud på en eksklusiv måde. Den er fremstillet af 90% Glera og 10% Chardonnay fra Veneto. Veneto er en vigtig vinregion beliggende i det nordøstlige hjørne af Italien. Distriktet er mindre end de øvrige store vindistrikter i Italien, men formår alligevel at producere mere vin end nogen af dem - af rigtig høj kvalitet. 

Blanc de Blancs betyder hvid fra hvid, i denne vin betyder det kun "hvid" (grønne druer). It's a Blanc de Blancs Brut Spumante produceres med en anden gæring i 30 dage. Efter vinificering efterlades den mousserende vin i en tryktank før aftapning. Dosagen (tilsat sukker) er 10 g, hvilket giver vinen en elegant og tør karakter.

Smagsprofilen er tør, frisk og frugtig med strejf af citrus, pære og fersken med en glat og elegant mousse. Vinen har en smuk, lys gul farve.

Serveres ved 8-10°C som aperitif eller til fisk, skaldyr, sushi, salater, forårsgrøntsager eller som en frisk aperitif. En fantastisk allround mousserende vin som er perfekt på terrassen!

Passer til

Info

Type Mousserende
Land Italien
Region Veneto
Drue Chardonnay, Glera
Alkohol 11,0%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Kasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?