Inkblot Petite Verdot - 92 p. Wine Enthusiast

På lager
SKU
Inkblot Petite Verdot
levering 1-3-dage
Før 349,00 DKK 225,00 DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 349,00 DKK pr. stk.
/6
230,00 DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • Fragt fra 19,- | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Ganske typisk for Michael Davids vine er Inkblot Petite Verdot ikke fedtet med smagsindtrykkene. Mørke bær, en smule krydderier og lakrids afsluttes af per- fekte tanniner.

Petite Verdot druen er oprindelig kendt fra Bordeaux, hvor den imidlertid ikke længere er så udbredt. Druen har behov for rigeligt sol og måske er den derfor interessant for lande som Australien, Chile og i dette tilfælde Californien. Med den rette mængde sol frembringer druen vine med struktur, flot dyb farve og en kraftig duft af violer. Inkblot er et skoleeksempel på hvad perfekte californiske vækstbetingelser for Petite Verdot kan frembringe. Druerne til Inkblot høstes fra de ypperste Petite Verdot vinstokke i Lodi. Nyd vinen til for eksempel et stykke velhængt kød eller til modne oste. Serveringstemperatur 16-18°C grader.

Serien Inkblot er Michael David Winerys hyldest til en række druesorter, som ofte bare er statister i en blend med andre druer. Her er det Petite Verdot druen, som hyldes i en fyldig og elegant rødvin med en perfekt frugtfuld finish.  Vi finder området Lodi (udtales Lohd-eye) øst for storbyen San Francisco tæt på floden Sacramento. Lodi er således placeret i det californiske vindistrikt Central Valley, et område der er præget af veldrænede jordbunde og et nærmest middel- havsagtigt klima. Området byder på kølig morgentåge og varme dagtimer med en masse soleksponering, hvilket er optimale forhold for Zinfandel-druen. De klimatiske forhold i området betyder, at druerne modner langsomt og dermed opnår høj intensitet, en flot intens farve og en dejlig frugtrig karakter. De to brødre Michael og David Phillips nedstammer fra en familie af farmers, som har dyrket vindruer i området Lodi i Californien i snart et århundrede. I dag er familieforetagendet udvidet med 6. generation Kevin Phillips og Melissa Phillips Stroud. Familien viderefører traditionen med at producere vine af høj kvalitet med iøjnefaldende og unikke etiketter. Michael David Winery driver landbrug med respekt for fremtidige generationer og har implementeret nogle af de mest progressive og bæredygtige landbrugs- metoder i Californien. Familien dyrker vin på 300 ha og fra og med 2011-årgan- gen er alle Lodi druer fra Michael David Winery certificerede bæredygtige.

Anmeldelser

  • Wine Enthusiast 92 point
  • Guld i Los Angeles 2016
  • Guld i San Francisco
  • 4.1/5 Vivino

Passer til

Info

Type Rødvin
Årgang 2013
Land USA
Region Lodi
Drue Petit Verdot
Alkohol 15,0%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Leveres i Karton med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?