Hesketh Vulturedog Shiraz Tempranillo

På lager
SKU
Hesketh Vulturedog Shiraz Tempranillo
levering 1-3-dage
Normalpris 149,00DKK 89,00DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 149,00DKK pr. styk.
/6
94,00DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Engang for længe siden kunne man finde den sjældne og meget mystiske Vulturedog i Australien. Dette fabelagtige væsen delte høj intelligens med sine fjerne hundeslægtninge, men viste sig at være lidt sværere at tæmme på grund af dens evne til at flyve. Den havde en glubende og ret skræmmende appetit på rester (deraf kommer udtrykket ”doggy bag”). Den uddøde tragisk nok lige før road-kill opstod, hvilket ellers ville have været en stor fordel for dens overlevelse.

På samme måde, som naturen har taget det bedste af disse fabelagtige væsner til at perfektionere Vulturedog, er den generøse, bløde smag og intense frugt fra Shiraz blandet med de velsmagende elementer og tanninstrukturen fra Tempranillo for at give denne vin en fuldendt smag. At tage det bedste fra flere arter giver ikke kun fabelagtige væsener, men også en fabelagtig vin.

Vinen har flot, rubinrød farve samt en frisk duft af blommer og hindbær med et hint af mørk chokolade. Smagen er saftig med knuste hindbær og Satsuma blommer samt et strejf af lakrids. Gribende tanniner med en vedvarende afslutning.

Info

Type Rødvin
Årgang 2018
Land Australien
Region South Australia
Drue Shiraz, Tempranillo
Alkohol 14,5%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Kasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?