Herba Flora Gin no. 4

På lager
SKU
Herba Flora Gin no. 4
levering 1-3-dage
Normalpris 295,00DKK 199,00DKK
  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Gin No 4 er ikke kun pink i farven men også i den blomstrede smag, hvor man finder noter af både lavendel og hyldeblomst. 

Et nyt og spændende samarbejde mellem Nyborg Destilleri og Coop har resulteret i tre nye ginner, der til sammen danner gin-serien ”Herba Flora”.

Serien har fokus på de gode og spændende urter, som du kan finde i den danske natur – mange af urterne, der er brugt til ginnerne, stammer fra Nationalpark Thy.

Mange af de bær og urter, som vi lod os inspirere af, og som indgår i recepterne til Herba Flora ginnerne, gror lige omkring os ved vores gamle sommerhus i National Park Thy.

De findes simpelthen ikke friskere eller vildere end her, fortæller Niels Rømer, der sammen med sin søn, Nicolai Rømer, ejer Nyborg Destilleri og Ørbæk Bryggeri.

Erfaring sikrer god kvalitet
Ginnerne er destilleret på Ørbæk Brygger, som ejes af Niels og Nicolai Rømer, der også ejer Nyborg Destilleri. På Ørbæk Bryggeri har der siden 2009 har stået et destilleringsapparat. Det er på dette apparat, at de første ginner fra Nyborg Destilleri i sin tid blev lavet.

I 2017 flyttede man dog Nyborg Destilleri, som alene i år har vundet 35 medaljer for deres whisky, gin og rom, i egne lokaler i Nyborg, hvor det primære fokus er whiskyproduktion. Destilleringsapparatet fulgte med i oktober i år, og står nu også på Nyborg Destilleri, som dermed har forøget sin kapacitet.

Niels og Nicolai Rømer er altså ikke fremmede i gin-verden. Denne erfaring betyder blandt andet, at de tre Herba Flora ginner er helt i top hvad angår både kvalitet og smag.

Info

Type Spiritus
Land Danmark
Alkohol 43,0%
Størrelse 70 cl.
Leveres i Enkeltvis
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?