Henri Ehrhart Pinot Noir

På lager
SKU
Henri Ehrhart Pinot Noir
levering 1-3-dage
Normalpris 99,00DKK 75,00DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 99,00DKK pr. styk.
/6
80,00DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Kraftfuld og elegant Pinot Noir fra ét af Alsace store huse.

Bouquet’en viser tydelige aromaer af sprød, rød frugt. Vinen er kraftfuld og alligevel elegant med silkebløde tanniner. Frugten er harmonisk med dejlig kompleks aroma.
Server Henri Ehrhart Pinot Noir til retter med rødt kød, f.eks. en god bøf, eller lammekød, kalv eller marineret svinekød.

Serveringstemperatur: 16-18°C

Fremstilling

Henri Ehrhart Pinot Noir er lavet på Pinot Noir druer fra Henri Ehrharts egne marker. Vinen er rubinrød i glasset med klare aftegninger.

Om producenten

Henri Ehrhart er den eneste familieejede vingård blandt de 10 bedste vingårde i Alsace.

Maison Henri Ehrhart: I 70-erne købte Henri Ehrhart 4 hektar vinmarker omkring den lille pittoreske by Ammerschwihr ca. 8 km vest for Colmar – Alsace-vinenes ”hovedstad”. Med årene er familiefirmaet vokset til at være den femtestørste producent af Alsace-vine med 7 millioner flasker årligt, og firmaet drives i dag af sønnen Cyrille Ehrhart.

Med eget vineri og tapperi i Ammerschwihr og med den allernyeste teknologi har familien Ehrhart kontrol over kvaliteten af deres vine og kan aftappe vinene på det helt rigtige tidspunkt.

Familien Ehrhart har en finger på både den franske puls og den internationale puls for så vidt angår smag, og firmaet er dygtigt til at tilpasse sig forbrugernes smag i vin.
”Vi er dedikeret til kvalitet, fødevaresikkerhed og kundetilfredshed og vi har ekspertisen til at levere vine af høj kvalitet til rimelige priser med komplet kontrol over hele fremstillingsprocessen” siger Cyrille Ehrhart. Firmaet er IFS certificeret på ”higher level”

Passer til

Info

Type Rødvin
Årgang 2021
Land Frankrig
Region Alsace
Drue Pinot Noir
Alkohol 13,0%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Halvtør
Leveres i Karton med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?