Henri Ehrhart Pinot Blanc

På lager
SKU
Henri Ehrhart Pinot Blanc
levering 1-3-dage
Normalpris 79,95DKK 59,95DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 79,95DKK pr. styk.
/6
64,95DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

En karakteristisk Pinot Blanc fra én af Alsace helt store spillere. Fyldig med et lækkert "bid".

FRISK OG BEHAGELIG TØR

Vinen er smuk strågul med grønne aftegninger. Bouquet’en er ung og frisk med lidt mandel, citrus og grønne æbler. I ganen fornemmes vinen let tør med en behagelig frugtig sødme. Let til medium fyldig med dejligt ”bid”. Vinen er frisk med nøddeagtige noter samt æbler og citrus. Afslutningen er lækker, ren og lang.
Henri Ehrhart er et dejligt valg til alle retter med fisk og skaldyr eller til en forret med asparges. Vinen er også perfekt til ost, prøv den f.eks. til en traditionel ”Chevre Chaud” salat.

Serveringstemperatur: 8-10°C

Fremstilling

Henri Ehrhart Pinot Blanc er fremstillet på Pinot Blanc druen, som vi også kender fra de mousserende crémant-vine. Vine på Pinot Blanc er typisk lyse, let tørre og dejligt friske.
Druerne kommer fra Henri Ehrharts egne marker og vinen er fremstillet i deres eget vineri og tapperi i Ammerschwihr.

Om producenten

Henri Ehrhart er den eneste familieejede vingård blandt de 10 bedste vingårde i Alsace.

Maison Henri Ehrhart: I 70-erne købte Henri Ehrhart 4 hektar vinmarker omkring den lille pittoreske by Ammerschwihr ca. 8 km vest for Colmar – Alsace-vinenes ”hovedstad”. Med årene er familiefirmaet vokset til at være den femtestørste producent af Alsace-vine med 7 millioner flasker årligt, og firmaet drives i dag af sønnen Cyrille Ehrhart.

Med eget vineri og tapperi i Ammerschwihr og med den allernyeste teknologi har familien Ehrhart kontrol over kvaliteten af deres vine og kan aftappe vinene på det helt rigtige tidspunkt.

Familien Ehrhart har en finger på både den franske puls og den internationale puls for så vidt angår smag, og firmaet er dygtigt til at tilpasse sig forbrugernes smag i vin.
”Vi er dedikeret til kvalitet, fødevaresikkerhed og kundetilfredshed og vi har ekspertisen til at levere vine af høj kvalitet til rimelige priser med komplet kontrol over hele fremstillingsprocessen” siger Cyrille Ehrhart. Firmaet er IFS certificeret på ”higher level”

Passer til

Info

Type Hvidvin
Årgang 2021
Land Frankrig
Region Alsace
Drue Pinot Blanc
Alkohol 13,0%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Halvtør
Leveres i Karton med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?