Henri Ehrhart Gewürtztraminer

På lager
SKU
Henri Ehrhart Gewürtztraminer
levering 1-3-dage
Normalpris 119,00DKK 68,00DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 119,00DKK pr. styk.
/6
73,00DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

En uovertruffen fyldig fremtoning i denne Gewürztraminer fra Alsace-huset Henri Ehrhart.

FYLDIG OG OVERDÅDIG

I glasset fremstår Henri Ehrhart Gewürztraminer fyldig og overdådig med typisk Gewürztraminer-karakter. Bouquet’en er intens og kompleks med et fyrværkeri af eksotiske frugter (litchi- og passionsfrugt) blomster, citrus og en smule peber. Aroma af moden frugt giver vinen en uovertruffen fyldig fremtoning.
Henri Ehrhart Gewürztraminer serveres ved 8°C til næsten enhver lejlighed, med andeterrin, foie gras eller med eksotiske – let krydrede – retter med karry eller tandoori. Nyd også vinen til desserter, frugttærter, kage eller til blåskimmeloste.

Serveringstemperatur: 8-10°C

Fremstilling

Henri Ehrhart Gewürztraminer er fremstillet på den aromatiske drue af samme navn. Hvidvinsdruen trives bedst i køligt klima som f.eks. her i Alsace.

Om producenten

Henri Ehrhart er den eneste familieejede vingård blandt de 10 bedste vingårde i Alsace.

Maison Henri Ehrhart: I 70-erne købte Henri Ehrhart 4 hektar vinmarker omkring den lille pittoreske by Ammerschwihr ca. 8 km vest for Colmar – Alsace-vinenes ”hovedstad”. Med årene er familiefirmaet vokset til at være den femtestørste producent af Alsace-vine med 7 millioner flasker årligt, og firmaet drives i dag af sønnen Cyrille Ehrhart.

Med eget vineri og tapperi i Ammerschwihr og med den allernyeste teknologi har familien Ehrhart kontrol over kvaliteten af deres vine og kan aftappe vinene på det helt rigtige tidspunkt.

Familien Ehrhart har en finger på både den franske puls og den internationale puls for så vidt angår smag, og firmaet er dygtigt til at tilpasse sig forbrugernes smag i vin.
”Vi er dedikeret til kvalitet, fødevaresikkerhed og kundetilfredshed og vi har ekspertisen til at levere vine af høj kvalitet til rimelige priser med komplet kontrol over hele fremstillingsprocessen” siger Cyrille Ehrhart. Firmaet er IFS certificeret på ”higher level”


Passer til

Info

Type Hvidvin
Årgang 2021
Land Frankrig
Region Alsace
Drue Gewürztraminer
Alkohol 14,0%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Halvtør
Leveres i Karton med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?