Henri Ehrhart Brut Rosé Crémant D'Alsace

På lager
SKU
Henri Ehrhart Brut Rosé Crémant D'Alsace
levering 1-3-dage
Normalpris 119,00DKK 89,00DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 119,00DKK pr. styk.
/6
94,00DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

En skøn Crémant d’Alsace Rosé med liflige bobler og en duft af røde bær. Velkomponeret og charmerende.

LIFLIG OG ELEGANT

Vinen er sart lyserød i glasset med fine, vedholdende bobler. Bouquet'en er fyldig og ekspressiv med røde bær som jordbær og hindbær. Vinen er sprød og lækker med en dejlig frisk og ung smag. Balancen mellem det fløjsbløde og fyldige er eminent. Moussen er blød og frisk.
Henri Ehrhart Crémant d’Alsace brut rosé er perfekt til at starte enhver festlig lejlighed med men er også oplagt til lette oste eller til hindbærmacaroons.

Serveringstemperatur: 7-8°C

Fremstilling

Pinot Noir-druerne til Henri Ehrhart er nøje udvalgt og kun de sunde druer anvendes til Henri Ehrharts liflige Crémant. Vinen produceres efter traditionelle metoder og afslutningsvis skydes bundfaldet ud af flasken på samme måde som ved fremstilling af Champagne.

Om producenten

Henri Ehrhart er den eneste familieejede vingård blandt de 10 bedste vingårde i Alsace.

Maison Henri Ehrhart: I 70-erne købte Henri Ehrhart 4 hektar vinmarker omkring den lille pittoreske by Ammerschwihr ca. 8 km vest for Colmar – Alsace-vinenes ”hovedstad”. Med årene er familiefirmaet vokset til at være den femtestørste producent af Alsace-vine med 7 millioner flasker årligt, og firmaet drives i dag af sønnen Cyrille Ehrhart.

Med eget vineri og tapperi i Ammerschwihr og med den allernyeste teknologi har familien Ehrhart kontrol over kvaliteten af deres vine og kan aftappe vinene på det helt rigtige tidspunkt.

Familien Ehrhart har en finger på både den franske puls og den internationale puls for så vidt angår smag, og firmaet er dygtigt til at tilpasse sig forbrugernes smag i vin.
”Vi er dedikeret til kvalitet, fødevaresikkerhed og kundetilfredshed og vi har ekspertisen til at levere vine af høj kvalitet til rimelige priser med komplet kontrol over hele fremstillingsprocessen” siger Cyrille Ehrhart. Firmaet er IFS certificeret på ”higher level”

Passer til

Info

Type Mousserende
Land Frankrig
Region Alsace
Alkohol 12,0%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Halvtør
Leveres i Karton med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?