Hans Baer Pinot Noir Rosé

På lager
SKU
Hans Baer Pinot Noir Rosé
levering 1-3-dage
Normalpris 89,95DKK 59,00DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 89,95DKK pr. styk.
/6
64,00DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Frisk og sprød med noter af jordbær og hindbær samt lidt fersken og melon. Den friske syre giver et godt modspil til den modne frugt. En såkaldt off-dry rosévin, der sagtens kan nydes som den er eller sammen med friske salater eller lette retter med lyst kød eller fisk.

Rheinhessen er et meget stort distrikt i Tyskland, mest kendt for at producere vine på druerne Silvaner, Müller-Thurgau og i særdeleshed Riesling. De kan dog også finde ud af at producere både røde- og rosévine. I dette tilfælde en rosévin på Pinot Noir. Frisk og sprød I stilen, med noter af jordbær og hindbær, samt lidt tropisk i form af fersken og lidt melon. Den friske syre giver et godt og balanceret modspil til den modne frugt. En såkaldt off-dry rosevin der sagtens kan nydes som den er, eller sammen med friske salater eller lette retter med lyst kød eller fisk.

Vinavisen: 
"En rosévin, der dufter og smager af sommer med friske jordbær, ribs og hindbær. Det er en elegant vin med god fylde og fedme og en delikat bærsyre. Med sine kun 10,5% alkohol er den perfekt som terrasse-vin - gerne til salte snacks."

Info

Type Rosévin
Årgang 2022
Land Tyskland
Region Rheinhessen
Drue Pinot Noir
Alkohol 10,5%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Kasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?