HandCraft Zinfandel Bag In Box - 3 Liter

På lager
SKU
HandCraft Zinfandel Bag In Box - 3 Liter
levering 1-3-dage
Normalpris 229,00DKK 149,00DKK Ved 4 stk.
  • Køb 1 for 229,00DKK pr. styk.
  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse
Flaskehalsen.dk (5/6)

"Er du til amerikanske vine med stor og saftig smag, så er denne HandCraft Old Vine Zinfandel sikkert noget, der vil falde rigtig godt i din smag. Den smager rigtig godt med sin krydrede, bløde og stadig lidt vilde stil, der vil passe supergodt til de fleste buffet-anretninger med kød og kraftfulde smage. Det er en vin, der er en glimrende eksponent for den typiske californiske stil, og det er et rigtig godt eksemplar af denne stil"

Håndhøstet i de kølige nattetimer i Lodi i Californien. Indbydende duft af mørke kirsebær, blåbær, brombær, hindbærmarmelade og hint af vanilje fra fadlagringen samt chokolade og farin. Du vil blive forkælet med en flot afbalanceret vin med en blød og pirrende finish, som giver den perfekte afslutning på denne dejlige vin. Vores anbefaling: Nyd vinen til kødrige retter med pasta; i godt selskab med venner eller familie. Markant vin med masser af frugt, som er lette at nyde. God balance og lang afslutning.

HandCraft Artisan Collection vin-serien er en hyldest til Californien og den italiensk arv fra tredje generation på vingården. Cheryl Indelicato er indehaver og hun står bag denne serie af vine, som er det ultimative udtryk for hendes livsstil og historie. Hun er vokset op i en af Californiens førende vinproducerende familier, og hun har udviklet en omsorgsfuld holdning for mennesker og vinproduktion. I dag udgør hun sammen med sine søskende og kusiner den tredje generation i vinfirmaet.

I vinserien HandCraft giver de klassiske druesorter hendes eget personlige præg, ved at løfte dem til nye højder med inspiration af sine italienske gener. Forbilledet har været de vine, hun er vokset op med, hvor der kom vine fra egne marker på bordet til enhver lejlighed. Resultatet er markante vine med masser af frugt, som er lette at nyde og dele med andre.

Firmaet har vundet et utal af priser blandt andet ”Wine Star Winery of the year 2007 (Wine Enthusiast Magazine), Winery of the year 2012 (Gomberg, Frederikson & Associates) samt mere end 200 guld/platinium medaljer over de sidst par år.

Anmeldelser

  • Flaskehalsen.dk (5/6)

Info

Type Rødvin
Land USA
Region Californien
Drue Zinfandel
Alkohol 14,5%
Størrelse 3 ltr.
Vinens karakter Tør
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?