HandCraft Cabernet Sauvignon

På lager
SKU
HandCraft Cabernet Sauvignon
levering 1-3-dage
Normalpris 124,95DKK 59,00DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 124,95DKK pr. styk.
/6
64,00DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Denne fyldige vin er rig og robust med bløde tanniner, der fører til en lang og generøs finish, som giver den perfekte afslutning på denne dejlige vin.

 

En hyldest til Californien og den italienske arv. Robust aroma af sorte kirsebær, sort peberkorn og viol. Lagene af smag der følger, er intet mindre end fantastisk med antydninger af frugtkompot, nellike, krydderier og solbær. Denne fyldige vin er rig og robust med bløde tanniner, der fører til en lang og generøs finish, som giver den perfekte afslutning på denne dejlige vin. Vores anbefaling: Sæt dig foran bål eller pejs; nyd vinen til ost, rød kød og pasta.

 

HandCraft Artisan Collection vin-serien er en hyldest til Californien og den italiensk arv fra tredje generation på vingården. Cheryl Indelicato er indehaver og hun står bag denne serie af vine, som er det ultimative udtryk for hendes livsstil og historie. Hun er vokset op i en af Californiens førende vinproducerende familier, og hun har udviklet en omsorgsfuld holdning for mennesker og vinproduktion. I dag udgør hun sammen med sine søskende og kusiner den tredje generation i vinfirmaet. Når hun er væk fra vingården, så nyder hun at forfølge sine lidenskaber til madlavning, underholdning og havearbejde. Hendes menuer er ofte friske og enkle - og lavet af ingredienser plukket fra hendes egen have. Som en del af hendes passion for at gøre en positiv forskel i folks liv, så har Cheryl skabt programmet "HandCraft Cares" hvis formål er at støtte projekter med finansielle og materielle donationer. Hun er involveret i en række initiativer på EU-plan for at øge bevidstheden om og tidlig påvisning af brystkræft. I Siden 2012 og frem til slutningen af 2015 har HandCraft derfor bidraget med USD 220,000, for at støtte forskning i brystkræft, forebyggelse og viden derom – og det er et projekt, som de forsat vil støtte. I vinserien HandCraft giver de klassiske druesorter hendes eget personlige præg, ved at løfte dem til nye højder med inspiration af sine italienske gener. Forbilledet har været de vine, hun er vokset op med, hvor der kom vine fra egne marker på bordet til enhver lejlighed. Resultatet er markante vine med masser af frugt, som er lette at nyde og dele med andre. Delicato Family Vineyards blev grundlagt i 1924 af Gaspare Indelicato da han ankom fra Sicilien i Italien til Manteca i Californien. Den først flaske vin blev solgt tilbage i 1935, så i dag er det et familiefortagende med en lang og lærerig historie bag sig. De har altid søgt mod høj kvalitet og beskyttelse af miljøet. I dag ejer familien vinmarker i flere af de bedste californiske vinområder såsom Napa Valley, Monterrey og Lodi. Store dele af familien er aktive i firmaet i dag med hver deres spidskompetence, og 4. generation er under oplæring, så de er klar til at fører familiefirmaet videre langt ind i fremtiden. Firmaet har vundet et utal af priser blandt andet ”Wine Star Winery of the year 2007 (Wine Enthusiast Magazine), Winery of the year 2012 (Gomberg, Frederikson & Associates) samt mere end 200 guld/platinium medaljer over de sidst par år.

Info

Type Rødvin
Årgang 2018
Land USA
Region Californien
Drue Cabernet Sauvignon
Alkohol 13,0%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Karton med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?