Grande Alberone Rosé - 95 point hos Luca Maroni

På lager
SKU
Grande Alberone Rosé
levering 1-3-dage
Normalpris 78,00DKK 58,00DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 78,00DKK pr. styk.
/6
63,00DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Flot sommer-rosé - 95 p. hos Luca Maroni

Vinen er smuk og intensiv rosa i glasset med en sprød frugtfuld duft af jordbær, kirsebær og hindbær. Smagen er fyldig og behagelig rund med en lækker balanceret eftersmag. Velegnet som aperitif, til forretten, supper eller retter med ris.

Magisk, duftende og farverig som en nyplukket buket blomster. I denne vin mødes Alpernes friske luft og Sydens sommervarme i en kærlig omfavnelse som en gave fra Moder Jord.

Italien er ikke alene ét af danskernes foretrukne feriemål, det er også blevet ét af vores yndlingsvinlande. Her produceres vin for næsten enhver pengepung og til alle smagsløg. Fra sprøde lette hvidvine til de noget tungere store bombastiske rødvine. Vinen: Vinen er sammensat af druer fra flere forskellige provinser i Italien.

For at udnytte de enkelte druers karakteristika udvælger vinmagerne de bedste druer til Grande Alberone Rosé. Druerne vinificeres traditionelt og udblødes i 8-10 timer i mosten. Herefter gærer mosten uden skaller ved 16-18°C i nogle dage.

Vinen er smuk og intensiv rosa i glasset med en sprød frugtfuld duft af jordbær, kir- sebær og hindbær. Smagen er fyldig og behagelig rund med en lækker balanceret eftersmag. Serveres ved 8-10°C. 

Anmeldelser

  • Luca Maroni 95 point

Info

Type Rosévin
Årgang 2021
Land Italien
Alkohol 13,0%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Karton med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?